Ultimate magazine theme for WordPress.

AUDIO – În urmă cu câteva zile, Demea către administratorul INFO Huedin: „Să-mi dai acces la INFO Huedin. Prietenia cu mine poate să fie valoroasă pentru tine”

0 2.629

În urmă cu câteva zile, Sabin Demea îl chema pe administratorul INFO Huedin la discuții, pe teme electorale, că tot se ține candidat din partea PSD la Primăria Huedin. Demea voia acces liber la INFO Huedin, să publice ce dorește și să nu fie cenzurat deloc. Practic, politicianul de carton își dorea să-și bălăcărească adversarii împroșcând cu venin, așa cum ieri a făcut-o cu administratorul INFO Huedin într-o postare plină de afirmații mincinoase și manipulatoare.

Întâlnirea dintre cei doi a durat 1 oră și 4 minute, timp în care Demea nu s-a ferit de promisiuni. Că tot începe campania electorală.

Și de aici tragem simpla concluzie că lui Sabin Mugurel Demea i-ar plăcea să apară în ziare, dar numai cu fapte bune, să nu fie criticat și nici întrebat nimic. Că doar se crede spuma Huedinului, un fel de Dumnezeu.

„Domnului Demea i-ar fi convenit o relație de prietenie cu mine, mai ales că vine campania electorală. Eu nu am prietenii cu politicienii. Pe INFO Huedin, politicienii primesc laude atunci când merită, iar critici la fel. Nu merge cu prietenii și alte combinații. E ciudat cum în urmă cu aproximativ o săptămână domnul Demea adora INFO Huedin, iar după materialul cu beizadeaua lui nu i-a mai plăcut și a trecut la atac”, precizează Ionuț Vasile, administratorul INFO Huedin.

Iată mai jos, extras din discuția celor doi. Bine, mai mult Demea. El era cu promisiunile.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.