Ultimate magazine theme for WordPress.

Au fost recepționate lucrările de extindere și reabilitare a infrastructurii de apă și canalizare în 10 localități din zona Huedin

0 280

Compania de Apă „Someș” S.A. a finalizat recent procedura de recepție la terminarea lucrărilor din cadrul contractului „Extinderea și reabilitarea sistemelor de alimentare cu apă și canalizare în UAT: Gilău, Gârbău, Aghireșu și Căpușu Mare”.

AVOCAT

Lucrările executate au o valoare de 51.857.366,53 lei, cu TVA inclus, contractul fiind parte a proiectului european în valoare de peste 404,4 milioane de euro, fără TVA, finanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020.

ALESIA

Investiția a vizat lucrări la rețelele de alimentare cu apă și canalizare în 10 localități din patru comune clujene, respectiv: Aghireșu, Aghireșu Fabrici, Băgara, Dorolțu, Inucu, Macău, Gârbău, Gilău, Păniceni și Dumbrava.

În total au fost realizate rețele și aducțiuni de distribuție a apei potabile în lungime de 69 km, 1.743 de branșamente, 4 rezervoare și 3 stații de pompare a apei potabile.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.