Ultimate magazine theme for WordPress.

Au demarat lucrările de reabilitare şi modernizare a drumului judeţean 108N (DJ 108C) Aghireşu – limită cu judeţul Sălaj

0 79

Consiliul Județean Cluj a demarat lucrările de reabilitare și modernizare a drumului județean DJ 108N (DJ 108C) Aghireşu – limită cu judeţul Sălaj, în cadrul unui proiect care vizează un tronson în lungime de 2,8 kilometri, de la kilometrul 0+000 până la kilometrul 2+800.

Lucrările presupun intervenția pe toată lungimea sectorului vizat, începând de la fundaţia drumului şi încheind cu două straturi de asfalt, binder şi strat de uzură, cu inserţie de material geocompozit antifisură.

De asemenea, proiectul prevede şi realizarea de acostamente, şanţuri, rigole şi podeţe, racordări cu drumurile laterale, accese la proprietăţi, investiția urmând să se finalizeze prin realizarea de marcaje şi semnalizare rutieră.

În această fază, lucrările vizează sistemul rutier, prin aşternerea unui strat de piatră în grosime de minim 12 centimetri, în vederea aşternerii straturilor de asfalt.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.