Ultimate magazine theme for WordPress.

ANUNȚ Primăria Călățele, în atenția crescătorilor de ovine

0 162

ANUNȚ Primăria Călățele: În Monitorul Oficial al României nr. 488/13.06.2018 a fost publicată Hotărârea de Guvern nr. 418/08.06.2018 pentru modificarea H.G. nr. 500/2017 privind aprobarea schemei “Ajutor de minimis pentru aplicarea programului de susţinere a crescătorilor de ovine pentru comercializarea lânii”.

AVOCAT

Cea mai importantă modificare adusă programului de susţinere a crescătorilor de ovine este faptul că aceștia pot depune documentele care dovedesc valorificarea lânii până pe 1 septembrie (inclusiv), în loc de 1 iulie, cum era precizat în documentul inițial.

ALESIA

Sprijinul acordat este de 1 leu/kg lână comercializată către centre de colectare și unități de procesare a lânii, direct sau prin intermediari.

Pentru a putea primi acest sprijin, potenţialii beneficiari au depus cereri de înscriere în program (cereri-tip) la direcţiile pentru agricultură judeţene, în perioada 17 iulie – 30 august 2017.

Suma totală alocată pentru anul 2018 este de 36  milioane lei la nivelul întregii ţări (pentru 36 mii tone lână).

Conform datelor furnizate de MADR, în program s-au înregistrat peste 32.000 fermieri, pentru o cantitate estimate de 22,2 mii tone lână.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.