Ultimate magazine theme for WordPress.

UPDATE – ANM: Vreme capricioasă în continuare. Meteorologii au emis o avertizare

0 763

Meteorologii au emis, marți, o nouă informare de instabilitate atmosferică temporar accentuată în cea mai mare parte a țării, până joi, 20 iunie, ora 23.00.Vor fi perioade în care se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și căderi de grindină.

AVOCAT

Informația inițială

Administrația Națională de Meteorologie a emis, în cursul zilei de luni, o informare meteo de tip cod galben privind apariția ploilor moderate cantitativ și manifestărilor de instabilitate atmosferică. Avertizarea intră în vigoare astăzi, 17 iunie și expiră joi, 19 iunie, la ora 23:00.

Potrivit ANM, în intervalul menționat, „Instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată în cea mai mare parte a țării. Vor fi perioade în care se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și căderi de grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15…25 l/mp, iar pe arii restrânse 35…40 l/mp.
 Notă: Îndeosebi luni (17 iunie), disconfortul termic va fi ridicat în orele amiezii, pe arii relativ extinse în regiunile sudice, estice și local în cele centrale, unde indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și va depăși ușor pragul critic de 80 de unități”
, se arată în comunicatul ANM.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.