Ultimate magazine theme for WordPress.

Anchete la Școala Negreni, după ce un elev a fost lovit de profesor. Director: „Este un copil problemă”

2 1.888

Pe lângă Poliție, Școala Gimnazială Negreni a demarat o anchetă, la fel și Inspectoratul Școlar Cluj. Totul după ce, joi, un elev de clasa a V-a a fost lovit de profesorul de Istorie. Directorul unității de învățământ dezaprobă comportamentul dascălului, dar spune că elevul e unul „problemă”.

Inspectoratul Școlar Județean Cluj a dispus verificări la Școala Gimnazială Negreni, după ce un bărbat l-a acuzat pe profesorul de Istorie că i-a lovit nepotul.

Citește și … Consiliul Judeţean al Elevilor Cluj condamnă agresiunea de la Școala Negreni și cere urgentarea anchetei

„Conducerea unității de învățământ a informat Inspectoratul Școlar Județean Cluj, în aceeași zi, cu privire la incidentul de la Școala Gimnazială Negreni, din județul Cluj. Ulterior finalizării orelor de curs, incidentul a fost sesizat și Poliției Locale de către unchiul elevului. În acest moment, directorul unității  și inspectorul școlar desemnat din cadrul  I.Ș.J. Cluj verifică cele întâmplate, pentru a se asigura că la nivelul unității de învățământ sunt luate toate măsurile care se impun, conform cadrului legislativ, în vigoare”, spune pentru INFO Huedin – Amalia Gurzău, purtător de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Cluj.

Florina Varadi, directorul Școlii Gimnaziale Negreni, dezaprobă comportamentul profesorului și spune că la nivelul unității de învățământ s-a constituit o comisie de disciplină. Varadi arată că în unitatea de învățământ pe care o conduce nu există discriminare.

„Prin regulamentul intern deja am început să anchetăm cazul. Este un profesor atât de calm, deci nici nu pot să cred că ar fi putut reacționa așa. Copilul este un copil problemă, asta să știți. A avut nota scăzută la purtare semestrul trecut, părinții n-au venit la școală de câte ori i-a chemat doamna dirigintă. Nu cred că e cazul să facem atâta tam-tam din nimic. Nu sunt de acord nici eu cu ieșirea asta. Nu a fost vorba despre o bâtă, ci despre un indicator care era deja rupt și lipit cu scotch. Domnul profesor spune că elevul a fost neatent și a deranjat ora. Să știți că în Școala Gimnazială Negreni nu s-au făcut discriminări”, precizează directorul Școlii Gimnaziale Negreni, Florina Varadi.

Rămâne ca anchetele celor trei instituții să arate ce s-a întâmplat în cursul zilei de joi și ulterior să fie aplicate măsurile care se impun.

Citește și … Profesor acuzat că a rupt o bâtă de spatele unui elev de clasa a V-a

2 Comentarii
  1. […] Citește și … Anchete la Școala Negreni, după ce un elev a fost lovit de profesor. Director: „Este un copil pr… […]

  2. Calin spune

    Domnu profesor trebuia sa rupă bota și de gura părinților care stau ziua intreaga și bat apa în piua cu berea în mana pe marginea drumului, și după aia sa îl acuze de discriminare ca a putut ridica bota la un țigan puturos.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.