Ultimate magazine theme for WordPress.

Anchetă IPJ Cluj la Poliția Huedin, la mai puțin de 12 ore de la sesizarea unei posibile mușamalizări

0 290

Constantin Ilea, șeful Inspectoratului Județean de Poliție Cluj, a dispus anchetă internă la Poliția Huedin. Se întâmplă asta după postarea noastră, de marți seara, de pe pagina de Facebook Info Huedin. În mesaj arătam că, potrivit unor surse, în Poliția Huedin s-a mușamalizat abuzul unui polițist din cadrul secției.

Iată ce ne-au transmis reprezentanții IPJ Cluj în cursul dimineții de miercuri:

„Au fost dispuse verificări interne pentru stabilirea exactă a stării de fapt și luarea măsurilor legale”, transmit reprezentanții Biroului de Presă al IPJ Cluj.

Șefii IPJ Cluj s-au autosesizat după ce am publicat pe pagina noastră următorul mesaj:

„Bun găsit, la ceas de seară

Tocmai am aflat că s-a mușamalizat un caz grav de abuz al unui polițist din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Huedin. Agentul a dat buzna, fără mandat de la judecător, în casa privată a unui om. Totul s-a întâmplat pentru că polițistul bănuia că persoana respectivă vinde țigări de contrabandă, ajungând să-i cotrobăie și prin dulapuri. Deocamdată nu vom da nume pentru că partea vătămată nu a depus plângere, fiind convinsă de cei din sistem, dar toată Secția 8 Poliție Rurală Huedin știe despre ce este vorba și despre cine este vorba, toți tac. Șefii din Poliția Huedin au ascuns totul, Crișan, iar acum este momentul să facă „un pas înapoi”, așa cum zicea ieri ministrul de Interne, Carmen Dan, prin purtătorul de cuvânt al M.A.I. (ascultați toată declarația) IPJ Cluj are obligația de a demara urgent o anchetă. ATENȚIE! Polițistul nu poate intra pe proprietatea dvs. fără mandat de la judecător sau fără acordul dvs”, scriam în mesajul de pe Facebook.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.