Ultimate magazine theme for WordPress.

Anchetă după incidentele de la Poieni. Bilete de amenințare cu moartea au fost găsite într-o gospodărie

1 6.742

Este anchetă la Poieni, după ce un bărbat și soția acestuia au relatat pentru INFO Huedin că se petrec lucruri bizare pe strada lor. A fost a patra noapte de panică, iar oamenii au stat de pază. Spre ziuă, în gospodăria unei familii au fost găsite bilete de amenințare cu moartea.

Zilele trecute, un bărbat și soția lui au relatat pentru INFO Huedin că persoane mascate, în timpul nopții, au pătruns în casa unor vecini. Cei doi au precizat că un tânăr al familiei respective a fost agresat de acele persoane. Mai mult, indivizii ar fi spart geamurile locuinței respective și ar fi dărâmat ușa. Aceste întâmplări au produs temere în rândul celor doi soți și a vecinilor lor. Ei au spus că le este teamă să stea în propria casă. În plus, au arătat că au fost polițiști la fața locului, dar că situația nu e stopată. Indivizii mascați s-ar ascunde în pădurile din preajmă.

Contactat de INFO Huedin, socrul tânărului bătut confirmă incidentele. El spune că pe lângă amenințarea cu moartea, în bilete se face referire și la o sumă de bani – în euro. Și în loc să meargă la Poliție pentru a denunța faptele, bărbatul s-a dus la pescuit.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj susțin că sunt efectuate verificări cu privire la cele semnalate, dar că în lipsa unei plângeri din partea tânărului agresat, ori a familiei vizate, este destul de greu să fie identificați autorii.

Gheorghe Boca, primarul din Poieni, a discutat cu tânărul agresat. Acesta a confirmat faptele de agresiune și spune că autorii nu sunt din zonă. Edilul l-a îndemnat pe tânărul bătut să se prezinte la Poliție și să povestească ce s-a întâmplat în ultimele 4 nopți. Click AICI pentru a citi cele relatate de vecini.

Citește și … Poliția, despre incidentele din Poieni: „agresat fizic de către o persoană necunoscută și amenințat”

1 Comentariu
  1. […] Citește și … Anchetă după incidentele de la Poieni. Bilete de amenințare cu moartea au fost găsite într-o go… […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.