Ultimate magazine theme for WordPress.

Amenințat cu drujba, un bărbat din Râșca s-a apărat cu un levier. Cel care a pornit scandalul a ajuns la urgențe

0 2.496

Incident grav între doi bărbați, vineri seara, în localitatea Dealu Mare din comuna Râșca. După ce au băut împreună mai multe pahare cu alcool, unul dintre bărbați a luat drujba, a pornit-o și l-a amenințat pe celălalt că îl taie. Enervat, cel amenințat a luat un levier și l-a lovit pe celălalt în cap, în zona toracelui și a membrelor. Cel care a pornit scandalul a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe din Cluj-Napoca.

SCANDAL DE LA NIMIC

Cei doi bărbați au consumat alcool și din vorbă în vorbă au ajuns la un subiect unde părerile erau împărțite.

Discuțiile contradictorii l-au scos din minți pe Ardelean Rusu, de 55 de ani. Acesta a luat o drujbă, a pornit-o și l-a amenințat pe Grigoraș Pascu, de 40 de ani, că îl omoară. În apărarea sa, Grigoraș Pascu a luat un levier și i-a aplicat lui Ardelean Rusu mai multe lovituri.

O ambulanță l-a preluat pe Ardelean Rusu și l-a transportat de urgență la Unitatea de Primiri Urgențe din Cluj-Napoca.

DOSAR PENAL

În urma sesizării la 112, polițiștii din Huedin s-au deplasat la locul incidentului. Aceștia au întocmit actele de constatare și au deschis un dosar penal. Rămâne ca toate părțile implicate să fie audiate, inclusiv martorii.

„Polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Huedin efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

În fapt, la data de 11 iunie a.c., in jurul orei 20:30, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 55 de ani, din comuna Râșca, cu privire la faptul ca în jurul orei 19.00, a fost agresat fizic de către un bărbat de 40 de ani, din Cluj-Napoca.

La fața locului, s-a stabilit faptul că în timp ce se aflau în fața locuinței bărbatului de 55 de ani, între cei doi ar fi avut loc o serie de discuții în contradictoriu, în urma cărora bărbatul de 55 de ani, folosindu-se de o drujba, i-ar fi adresat amenințări celui de 40 de ani, iar acesta din urma, folosindu-se de un obiect contondent, respectiv un levier metalic, i-ar fi aplicat mai multe lovituri la nivelul corpului.

La fața locului a intervenit și un echipaj medical, bărbatul de 55 de ani fiind transportat la o unitate de specialitate în vederea acordării îngrijirilor medicale”, precizează pentru INFO Huedin – Beatrice Milonean, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Ardelean Rusu este cunoscut cu probleme de natură penală. El ar fi fost condamnat în trecut și în prezent este certat cu legea. Polițiștii sunt nevoiți să intervină destul de des la scandalurile pe care acesta le provoacă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.