Ultimate magazine theme for WordPress.

Am împlinit 1 AN alături de dumneavoastră și pentru asta VĂ MULȚUMIM!

0 138

Pe InfoHuedin.ro s-au scris primele rânduri începând cu 21 iunie 2017. De atunci, încontinuu, ne-ați uimit. În fiecare zi, InfoHuedin.ro era tot mai citit de către dumneavoastră, spre bucuria noastră.

Am fost uneori acizi, alteori am fost conștienți că nu ne-am ridicat la nivelul așteptărilor voastre. Ne-au bucurat criticile constructive, exprimate în mod decent, iar acestea ne-au ajutat mult. Ne-au ajutat și ne vor ajuta în continuare, pentru a evita eventuale greșeli din trecut.

Ținem pe această cale să mulțumim cititorilor noștri, colaboratorilor publicației noastre și tuturor celor care s-au alăturat în dezvoltarea frumoasă a acestui proiect media, lansat în luna iunie 2017. În primul an de la lansare ați fost alături de noi atât dumneavoastră cititorii, cât și autoritățile locale sau naționale.

Pe lângă micile nemulțumiri pe care le avem față de anumite instituții, posibil incomodate de insistențele noastre de a afla câte ceva în plus, cititorilor le suntem datori cu mulțumiri și recunoștință pentru traficul avut pe portalul nostru de știri.

Mai jos vedeți mediile lunare de trafic ale portalului de știri InfoHuedin.ro.

Ne cerem scuze dacă nu ne-am ridicat întotdeauna la nivelul așteptărilor dumneavoastră, dar promitem că facem tot posibilul să vă oferim informații complete, reale și de un real interes.

Vă mulțumim tuturor pentru încrederea acordată și sperăm să fiți alături de noi, în continuare!

Am intrat în al doilea an de activitate,

INFO Huedin

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.