Ultimate magazine theme for WordPress.

Alin Tișe, președintele CJ Cluj: Împreună cu primarul Mircea Moroșan am adus gazul la Huedin. Tișe vorbește despre un parc industrial la Huedin

0 1.595

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, a decis să pună capăt speculațiilor și minciunilor vehiculate în spațiul public, referitoare la introducerea gazului în Huedin. Alin Tișe spune clar și răspicat că el și primarul Mircea Moroșan au adus gazul în Huedin, cu eforturi mari care s-au întins pe ani de zile și mii de corespondențe purtate între autoritățile locale și cele centrale. Alin Tișe spune că la Huedin va fi construit un nou parc industrial TETAROM.

„O muncă începută în anul 2008, iată, acum produce rezultate! În prezent gazul se distribuie locuitorilor orașului Huedin. Încă din anul  2008 împreună cu domnul Mircea Moroșan, primarul orașului Huedin, am demarat un proiect de dezvoltare a zonei Huedin. Orașul Huedin nu avea gaz. Am făcut atunci toate demersurile pentru ca magistrala de gaz să ajungă în anul 2012 în Huedin. În prezent, 40-50 % din populația orașului Huedin se poate racorda la gaz, iar lucrările de extindere a rețelei sunt în desfășurare”, a spus Alin Tișe pentru INFO Huedin.

Odată adus gazul în Huedin, Alin Tișe promite înființarea unui nou parc industrial TETAROM. În județul Cluj mai există 4 astfel de parcuri industriale, subordonate Consiliului Județean Cluj.

„În echipă cu primarul Mircea Moroșan vom realiza la Huedin un nou parc industrial TETAROM. Echipa PNL pentru Huedin, formată din primarul Mircea Moroșan și președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, va realiza acest obiectiv important care va crea mai multe locuri de muncă în orașul Huedin. Alegeți oameni ai locului care cunosc cel mai bine problemele orașului Huedin, iar echipa noastră e garanția faptului că acest lucru se va întâmpla!”, a adăugat pe final Alin Tișe.

Alin Tișe, președintele CJ Cluj

ARTICOLE PE TEMA GAZ ÎN HUEDIN.

Citește și … Primăria Huedin: Trei etape de îndeplinit pentru a beneficia de gaz în Huedin – 3 iulie 2020.

Citește și … FOTO – Lucrările de introducere a gazului în Huedin au început – 29 mai 2020.

Citește și … În sfârșit! Licitație pentru aducerea gazului în Huedin. Orașul ar putea intra în normalitate – 25 iulie 2018.

Citește și … Gaz în Huedin: Ce răspuns a primit Primăria Huedin de la Ministerul Energiei – 19 martie 2018.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.