Ultimate magazine theme for WordPress.

Alin Tișe CJ Cluj: Guvernul PSD și Ministerul Agriculturii sabotează dezvoltarea Aeroportului Cluj

0 162

După aproape 30 de ani, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, prin Direcția pentru Agricultură a Județului Cluj dorește obținerea unor terenuri care în prezent sunt proprietatea județului Cluj, fiind folosite ca și platformă de garare pentru aeronave. Mai jos, documentul de chemare în judecată.

AVOCAT

Potrivit președintelui Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, în mod tendențios și cu scopul de a bloca activitatea Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj, Ministerul Agriculturii, prin Direcția Agricolă, solicită nici mai mult nici mai puțin decât 12.018 metri pătrați din incinta aeroportului, blocând astfel atât dezvoltarea și proiectele de viitor ale Aeroportului cât și dezvoltarea județului Cluj, în ansamblu.

ALESIA

” Solicităm public Ministerului Agriculturii să pună capăt acestor demersuri menite să afecteze negativ dezvoltarea Aeroportului, în mod direct și, implicit, dezvoltarea economico-socială a județului Cluj.

Totodată, solicităm ca ministrul agriculturii, în calitate de membru al Guvernului României, să facă demersuri alături de ministrul mediului pentru a finaliza procedura de deviere a Someșului, un proiect derulat în exclusivitate de Ministerul Mediului tocmai pentru a putea continua lucrările la extinderea pistei de decolare-aterizare până la 3500 de m.

Consiliul Județean Cluj se va lupta în Tribunal până la capăt pentru ca acest demers de sabotare a investițiilor din Cluj să nu aibă succes.

Mincinoșii de la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, prin Direcția pentru Agricultură a Județului Cluj au afirmat că nu doresc terenul Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj.

Iată dovada minciunii: acțiunea formulată la Tribunalul Cluj prin care aceștia vor să ia terenul din proprietatea Consiliului Județean Cluj și din administrarea Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj.

Anexăm acțiunea în instanță cu solicitările Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, prin Direcția pentru Agricultură a Județului Cluj.

Problema de inventar este doar un pretext, care nu se rezolvă cerând proprietatea terenului.
Solicit Prefectului PSD Gheorghe Vușcan să intervină în regim de maximă urgență pentru a cere Direcției Agricole să oprească procesul prin care aceasta cere terenul de la Consiliul Județean, blocând în acest fel dezvoltarea Aeroportului clujean și să rezolve problema de inventar (cum susțin ei) printr-o altă procedură administrativă sau de radiere din inventar în instanță.

Investițiile în modernizarea drumurilor județene sunt blocate-întârziate de către anumite instituții deconcentrate conduse de oameni numiți de PSD, față de care Consiliul Județean Cluj va lua poziție fermă în curând”, precizează Alin Tișe, președintele CJ Cluj.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.