Ultimate magazine theme for WordPress.

Alin Marc s-a întors la Huedin. Va ocupa funcție de execuție și NU de conducere

1 12.079

Comisarul de poliție Alin Marc s-a întors la Poliția Huedin începând cu data de 1 martie. În mod miraculos și de regulă imposibil, ofițerul a obținut din nou certificatul emis de Oficiul Registrului Naţional al Informaţiilor Secrete de Stat (ORNISS), pe care îl pierduse în vara anului 2021. Alin Marc va desfășura activități în cadrul Formațiunii Rutiere Huedin și NU va avea funcție de conducere. Răzvan Pașca, coordonatorul Formațiunii Rutiere Huedin s-a transferat la Cluj-Napoca.

Comisarul de poliție Alin Marc și-a distrus cariera în vara anului 2021. Acestuia i-a fost retras certificatul emis de Oficiul Registrului Naţional al Informaţiilor Secrete de Stat (ORNISS). În mod bizar a redobândit acest certificat. De regulă, e aproape imposibil de redobândit acest certificat.

Alin Marc nu ar fi știut să aibă foarte mare grijă de informațiile extrem de sensibile, unele chiar nedestinate publicului larg, pe care le primea din postura de șef al Secției 8 Poliție Rurală Huedin.

Alin Marc a preluat funcția de conducere a Secției 8 Poliție Rurală Huedin în iulie 2018. În iulie 2020, acesta a fost mutat ca șef al Secției 7 Poliție Rurală Gherla. Din postura de șef al Secției 7 Poliție Rurală Gherla i-a fost retras certificatul ORNISS.

Înainte de preluarea funcției de șef al Secției 8 Poliție Rurală Huedin, Alin Marc a fost acuzat de colegul său Alexandru Balint că ar fi împrumutat 10.000 de euro de la Gheorghe Călătan pentru a-și rezolva postul. Atât Călătan, cât și Marc au negat, la acea vreme, acuzația.

În prezent, singurii șefi ai Poliției Huedin sunt Daniel Danciu și Dan Omuțiu.

1 Comentariu
  1. Victor spune

    Sa nu uitam asa repede un lucru Alin Marc este susținut de frații Balc din Huedin doi afaceriști putred de bogați care au distrus toate firmele de stat din zona și le au vândut la fier vechi obținând miliarde de lei ilegal acești frați sunt apropiați de Ioan Rus fost ministru de interne care și a pus nepotul Inspector șef la Politia Cluj,deci Alin Marc nu a venit în zona datorita activității din politie,ci a fost parașutat la huedin datorita intereselor de partid,pt a fi pus peste o luna sau doua direct comandant,acest individ numai după funcții umbla și cât de curând conducerea politica a politie Cluj îl va numi comandant tot politic la Politia Huedin

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.