Ultimate magazine theme for WordPress.

Alin Marc nu mai este șef al Secției 8 Poliție Rurală Huedin. Cine îi ia locul

0 4.357

Comisarul șef Alin Marc nu mai este, începând din 1 august, șef al Secției 8 Poliție Rurală Huedin, adică șef peste posturile de poliție din comunele arondate. Cornel Crișan rămâne pe funcție, asta dovedind, încă odată, stabilitate la cel mai înalt vârf al Poliției Huedin. Inspectorul șef Ciprian Rus a semnat pentru mutarea lui Marc, dar și pentru alte mutări controversate în pragul alegerilor electorale, despre care urmează să relatăm, apoi a plecat în concediu începând de astăzi, precizează surse pentru INFO Huedin.

Marc a fost mutat pentru două luni la Gherla, după ce șefii din Inspectoratul de Poliție Cluj au decis asta. La întoarcere, nu se cunoaște dacă Alin Marc va reveni la conducerea Secției 8 Poliție Rurală Huedin sau dacă va ocupa un post inferior.

Surse din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj susțin că Alin Marc nu s-ar fi remarcat prin activități cu rezultate deosebite, iar acest lucru l-ar putea costa. Aceleași surse mai precizează că Alin Marc nu are un management al secției care să-i satisfacă pe șefi, acesta putând fi unul dintre motivele pentru care, la întoarcere, ar putea fi retrogradat.

Picătura care ar fi umplut paharul ar fi fost cele două nunți în pandemie, din Aghireșu și Cornești, despre care INFO Huedin a scris. La comanda Poliției Huedin se afla Alin Marc, la acel moment, Cornel Crișan fiind în concediu. Ei bine, pentru că subalternii lui Marc nu au știut de cele două nunți, deși aveau această obligație, oalele s-au spart în capul lui Marc. Așa se întâmplă când ești șef.

În locul lui Alin Marc, la Secția 8 Poliție Rurală Huedin vine șeful Secției 7 Poliție Rurală Gherla, subcomisarul de poliție Daniel-Ionel DINU.

Din 2018, atunci când a fost numit șef al Secției 8 Poliție Rurală Huedin, Alin Marc nu are modificări majore în declarația de avere.

Nu este cunoscut dacă Alin Marc va face naveta la Gherla ori pe timpul săptămânii va locui efectiv acolo.

Andreea Vișan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, confirmă rocada pentru INFOHuedin.ro.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.