Alin Marc este noul șef al Secției 8 Poliție Rurală Huedin. Ce avere are ofițerul

Alin Marc este noul șef al Secției 8 Poliție Rurală Huedin. Ce avere are ofițerul

Alin Marc este noul șef peste posturile rurale de poliție din zona Huedin. Postul de șef al Secției 8 Poliție Rurală Huedin a fost câștigat astăzi de Alin Marc cu nota 8,27. Ioan Coldea, contracandidatul lui Marc s-a prezentat la examen, dar ar fi abandonat. Acum, Alin Marc va face echipă cu Cornel Crișan, șeful Poliției Orașului Huedin. 

Alin Marc este de loc din Huedin și se bucură de o reputație relativ bună. Avantajul lui cel mare este că știe zona foarte bine, dar și oamenii. Este un polițist judiciarist care a avut de rezolvat dosare grele, printre care și furtul de 80.000 de euro din casa omului de afaceri Gheorghe Rauca. Inculpații au fost trimiși în judecată, iar magistrații urmează să stabilească dacă sunt vinovați sau nu. Este cunoscut faptul că Marc a evitat de-a lungul timpului să intre în conflicte cu colegii și s-a făcut remarcat prin imparțialitate.

Alin Marc ia acum locul lui Flaviu Vaida. Venit în luna mai la Huedin, de la Serviciului de Investigații Criminale, Vaida ar fi fost șocat să afle în ce stare se află secția din cauza polițiștilor. Ofițerul Vaida și-a exprimat dorința, potrivit unor surse din interior, de a pleca de la Huedin cât mai repede.

Iată averea și datoriile ofițerului Marc:

TERENURI
Alin Marc are, împreună cu soția, un teren de 40 de metri pătrați în Huedin, dobândit prin moștenire în anul 2012.

CASE
În Huedin, Alin Marc și soția lui Mihaela Marc dețin un apartament de 50 de metri pătrați. Apartamentul a fost cumpărat în anul 2005.
Tot în Huedin, Marc are o casă de locuit cu o suprafață de 200 de metri pătrați. Jumătate din această casă este pe numele soției. Locuința a fost moștenită în anul 2011.
În anul 2017, Alin Marc a moștenit 1/4 cotă parte dintr-o casă din Călata. Suprafața casei este de 200 de metri pătrați. Partea din această casă a fost vândută cu 28.000 de euro.

MAȘINI
Ofițerul de poliție Alin Marc are doar un autoturism trecut în declarația de avere din 2018, este vorba despre un Audi fabricat în anul 2013. După depunerea declarației de avere Marc și-a mai cumpărat un autoturism. La începutul anului 2018, în ianuarie, Alin Marc a vândut o mașină Volkswagen Passat cu suma de 5.000 de euro.

DATORII
Datorii orice om are, astfel că și Marc s-a împrumutat în 2017 la BRD. Creditul de 2.000 de euro este scadent peste doi ani.

VENITURI
În fiecare lună a anului trecut, Alin Marc a avut un salariu de aproape 5.000 de lei. Veniturile familiei au fost completate lunar, cu suma de 3.500 de lei, de către Mihaela Marc, angajată a Judecătoriei Cluj-Napoca.

ECONOMII
În contul deschis la Banca Transilvania, Alin Marc a adunat 40.000 de lei.

Marc nu deține aur, bijuterii sau tablouri scumpe.

Categories: Local

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*