Ultimate magazine theme for WordPress.

Al Bano şi Romina Power au aterizat la Cluj-Napoca. Romina: „Era să nu pot veni”. SURPRIZA evenimentului

0 400

Iubitul cuplu de cântăreți italieni, Al Bano și Romina Power, au aterizat sâmbătă seara în Cluj-Napoca, capitala Transilvaniei. Artiștii au dat detalii despre concertul lor de duminică, eveniment care se desfășoară la BT Arena și este aproape sold out. Spectatorii vor avea parte de o surpriză. Artiștii vor cânta melodii de pe noul album, pe lângă hiturile consacrate, iar pe scenă va urca și fiul cuplului – Yari Marco Carrisi.

PSD NEGRENI

În urma unui accident nefericit, Romina Power a fost operată la unul dintre membrele inferioare. Medicii i-au recomandat repaus total, dar artista se încăpățânează să urce pe scenă.

PSD POIENI

„Era cât pe ce să nu pot veni. Medicii mi-au recomandat repaus total. Dar țin la fanii mei și la publicul meu și am vrut să urc pe această scenă pentru ei, mai ales că acest spectacol a fost amânat din cauza pandemiei”, a spus cântăreața Romina Power.

PSD MĂRGĂU
La concertul din București, artista a intrat în cârje pe scenă

Al Bano a declarat că i-ar plăcea să viziteze orașul pentru că a auzit foarte multe lucruri bune.

„Este pentru prima dată când sunt aici, în Cluj, și mi-ar plăcea foarte mult să-l vizitez, în interior și exterior, și să cunosc oamenii. Sunt bucuros să fiu în acest oraș despre care am auzit atât de multe lucruri frumoase”, a spus artistul.

Al Bano și Romina Power își reiau turneul internațional ”LIVE TOUR”, întrerupt din cauza pandemiei de COVID-19 în 2020, și vor concerta la Cluj-Napoca pe 13 noiembrie, de la ora 20:00, la BT Arena. Clujenii se vor delecta cu hiturile consacrate (”Felicità”, ”Sempre Sempre” ”Liberta”), dar și cu melodiile incluse pe cel mai recent album, “Raccogli L’attimo” (”Trăiește clipa!”), lansat la Festivalul de la Sanremo 2020 dar neprezentat în concerte în întreaga lume, pe fondul pandemiei.

Duo-ul italian Al Bano și Romina Power s-a lansat în 1975, cu albumul „Dialogo”. 47 de ani mai târziu, au un palmares discografic cu care puțin artiști se pot mândri: peste 20 de albume lansate și 150 de milioane de copii vândute în întreaga lume.

În 1994, după dispariția fără urmă a fiicei lor cea mare, Ylenia Carrisi, cei doi artiști s-au despărțit pe toate planurile. Cuplul s-a refăcut, însă, pe plan personal în 2018, dar și mai repede pe plan artistic: în 2013, Al Bano și Romina s-au reunit cu ocazia concertelor susținute la Moscova pentru a celebra cea de-a 70-a aniversare a artistului. În anul următor, artiștii au susținut un spectacol la București, iar Al Bano a mai revenit de alte două ori în țara noastră, la Târgu Mureș, în 2016, și la Alba Iulia, în 2018.

Fanii care păstrează biletele cumpărate în 2021 ar putea să îi întâlnească personal pe cei doi artiști, la un cocktail!

Biletele achiziționate pentru concertul din 2021, amânat din cauza restricțiilor sanitare aflate în vigoare la acea dată, rămân valabile pentru cel din 13 noiembrie 2022, de la Cluj-Napoca.

Organizatorii au și o supriză pentru cei care decid să-și păstreze biletele: vor organiza o tragere la sorți, în urma căreia 10 dintre fani vor primi un premiu spectaculos: vor putea participa, după spectacol, la un cocktail surpriză (meet & greet) împreună cu Al Bano și Romina Power.

BILETE

Eventim: https://bit.ly/3DncQ5U

MyTicket: https://bit.ly/3U5KOla

Entertix: https://bit.ly/3Dl1lfa

Librăriile Cărturești

Agenția Mira, la numărul de telefon: 0757643978.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.