Ultimate magazine theme for WordPress.

Află când încep audierile bolnavilor închipuiți, pensionați cu șpagă de Aurica intermediara și Alexandru Faur

0 4.766

Zeci sau chiar sute de persoane urmează să fie duse la Direcția Națională Anticorupție Cluj pentru a fi audiate în dosarul privind fraudarea sistemului de pensii. Așadar, persoanele care au pensii „speciale”, de boală, fără a avea acest drept, să-și pregătească buletinul. Urmează să dea cu subsemnatul în fața ofițerilor și procurorilor.

Surse din cadrul DNA au declarat pentru publicația noastră, INFO Huedin, că audierile vor începe joi, 19 septembrie, și vor continua inclusiv săptămâna viitoare.

FLANCO – 16.011

Reamintim, Aurica Calman, din Negreni, este arestată preventiv începând de luni seara. Aceasta este acuzată ca racola persoane din comunele clujene și cu ajutorul medicului Alexandru Faur, dar și a altor medici de spitale, întocmeau dosare de pensii cu diagnostice false. Aurica Calman nu este singura intermediară care racola oameni pentru pensii de boală.

LIBER

Prejudiciul creat statului prin plata pensiilor ilegale nu a fost calculat încă.

Citește și … DNA oferă informații despre cum acționau Aurica intermediara și medicul șpăgar Alexandru Faur. Zeci de pensionări ilegale doar în acest an

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.