Ultimate magazine theme for WordPress.

Adolescent călcat în picioare în Mănășturu Românesc, comuna Mănăstireni

0 575

Un adolescent de 16 ani, din satul clujean Bedeciu, comuna Mănăstireni, a ajuns de urgență la Spitalul Orășenesc Huedin. Acesta a fost victima unei agresiuni care a avut loc, vineri seara, în localitatea Mănășturu Românesc din comună. Un grup de rromi ar fi tăbărât pe minor și l-ar fi lovit cu pumni și picioarele, iar mai apoi l-ar fi târât prin sat. Totul pentru muzica de la petrecerea la care participau cu toții. Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz, scrie ZiarulClujean.ro.

AVOCAT

Minorul a ajuns la Spitalul Huedin, vineri seara, în jurul orei 22:30. Medicii de la această unitate medicală și-au dat silința, l-au evaluat și tratat pe adolescent. Din cauza multiplelor leziuni suferite, minorul va fi transportat la Spitalul de Copii Cluj-Napoca.

Scandalul din Mănășturu Românesc s-a petrecut la banchetul de absolvire a clasei a VIII-a, de la Școala cu clasele I-VIII Mănăstireni, unde tânărul de 16 ani era invitat. Din cauză că minorul ar fi schimbat muzica a pornit scandalul.

Grupul format din cei patru rromi nu ar fi fost de acord cu faptul că tânărul a schimbat ritmul muzicii. Din Căminul Cultural din Mănășturu Românesc, scandalul s-a mutat în stradă.

Potrivit unor surse din anchetă, care au fost la locul incidentului, tânărul de 16 ani a fost lovit cu pumnii și picioarele. Astfel, acesta a suferit leziuni la nivelul întregului corp. Sursele noastre din Poliția Huedin spun, în traducere, că tânărul a fost călcat în picioare.

„Pacientul a ajuns în Camera de Gardă a Spitalului Orășenesc Huedin cu contuzie de piramidă nazală, plagă de buză superioară, contuzie de hemitorace, traumatism abdominal și alte suspiciuni. Tocmai din acest motiv, fiind multiple leziuni, adolescentul de 16 ani va fi transportat la UPU Pediatrie Cluj-Napoca. Important de precizat este că pacientul este stabil hemodinamic și respirator”, ne spun reprezentanții Spitalului Orășenesc Huedin.

Rămâne de văzut ce încadrare vor face anchetatorii de la Huedin în acest caz.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.