Ultimate magazine theme for WordPress.

Activitatea din weekend raportată ca “acțiune” de către polițiștii din Huedin, să pară mai pompos. Rezultate jenante!

0 1.803

De o perioadă de timp, polițiștii din Huedin și cei de la posturile de poliție din zonă își raportează activitățile din weekend ca fiind “acțiuni”. Acțiunea este un fel de razie cu efective mărite. În cadrul acțiunilor reale se merge tematic, spre exemplu pe alcool, ordine publică, infracțiuni silvice și altele. Doar când vezi rezultatele jenante îți dai seama că așa zisa “acțiune” reprezintă în realitate o activitate normală de weekend a oamenilor legii.

Atunci când e vorba despre o acțiune sau razie în adevăratul sens al cuvântului, neregulile sunt cu zecile, în câteva ore, nu 18 amenzi câte au dat în 3 zile polițiștii din zona Huedin.

morosan-300×250

Iată cum își promovează polițiștii din Huedin activitatea de vineri până duminică. Și uite așa o ard în acțiuni aproape în fiecare weekend, să pară mai pompos. Raportări similare se întâlnesc și în alte orașe din județul Cluj.

Captură din comunicatul de presă emis de IPJ Cluj

Hai băieți, așteptăm o nouă “acțiune” weekendul următor! Șefii Poliției Huedin, Crișan și Marc, se pot mândri cu 6 sancțiuni pe zi, de la zeci de polițiști care acționează pe raza de competență, asta însemnând cei de la oraș și lucrătorii de la 15 posturi comunale.

Oare se știe la nivel de Poliție Huedin că în Beliș, Poiana Horea, Mărișel și alte comune, de o perioadă încoace evaziunea fiscală este în floare? Da, da, afacerile ilegale cu ciuperci. Ar fi interesant să vedem acolo o acțiune serioasă, nu șoferi vânați pe ulițele satelor. Numai că băieții deștepți care duc ciupercile fără acte, camioane întregi, nu sunt văzuți.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.