Ultimate magazine theme for WordPress.

Acțiune de ecologizare în Răchițele, Scrind-Frăsinet, Mărgău, Buteni, Bociu, Ciuleni, Doda Pilii și Ic Ponor. Voluntarii sunt așteptați la evenimentul „Fac Curat La Mine-n Sat și mai trec și peste hat!”

0 357

Curățenie se strigă, în dimineața zilei de 17 octombrie, în localitățile clujene Răchițele, Scrind-Frăsinet, Mărgău, Buteni, Bociu, Ciuleni, Doda Pilii și Ic Ponor. Pentru al treilea an la rând, voluntarii se adună și participă la o acțiune de ecologizare.

Acțiunea este organizată de Asociația „Susurul Izvoarelor” și la ea poate participa orice persoană căreia îi pasă de mediu.

morosan-300×250

„Binele este o parte din esența noastră! Trebuie să reflectăm asupra a ceea ce suntem de fapt, și mai ales cine. Vă invităm să vă alăturați acțiunii noastre de ecologizare, să ne dedicăm o zi din viață, în care să răsplătim natura pentru minunile ce ni le dăruiește zilnic! Organizatorii vor asigura pentru voluntari tot necesarul de materiale precum și necesarul de mâncare. Vă așteptăm cu drag să facem împreună schimbarea atât de necesară nouă!”, transmit organizatorii.

fotografie de arhivă de la un eveniment anterior

DENUMIRE EVENIMENT
Fac Curat La Mine-n Sat și mai trec și peste hat!

LOCAȚIE EVENIMENT
Răchițele, Scrind-Frăsinet, Mărgău, Buteni, Bociu, Ciuleni, Doda Pilii, Ic Ponor

DATĂ ȘI ORĂ EVENIMENT
17 octombrie 2020
10.00-18:00

ORGANIZATOR EVENIMENT
Asociația „Susurul Izvoarelor”

PARTENERI EVENIMENT
-Primăria comunei Mărgău
-Salvamont Vlădeasa
-Parcul natural Apuseni
-Școală gimnazială Răchițele.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.