Ultimate magazine theme for WordPress.

Acest individ din HUEDIN, căutat internațional, a fugit de sub ochii polițiștilor de Frontieră

0 2.287

Un bărbat din Huedin, căutat internațional, a fugit de sub ochii polițiștilor de Frontieră din Aeroportul Internațional Cluj-Napoca. După cum spuneam, individul este căutat internațional și a fost condamnat într-un dosar. Acesta s-a făcut nevăzut în câteva momente. Marți seara sunt filtre de poliție în tot județul Cluj.

Bărbatul a aterizat pe Aeroportul Cluj-Napoca cu o cursă din Marea Britanie. La control, polițiștii de Frontieră au observat că el este căutat internațional. L-ar fi tras deoparte, cu intenția de a-l introduce într-o altă încăpere. Numai că, într-un moment de neatenție al polițiștilor, individul s-a făcut nevăzut.

Bărbatul a fost observat pe camerele de supraveghere, din aeroport, în timp ce se urcă la bordul unui taxi și reușește să părăsească incinta aeroportului, fără ca oamenii legii să-și dea seama.

Când au observat că bărbatul a dispărut, s-a dat alerta în tot județul. În mai multe zone din județul Cluj au fost instituite filtre de poliție, iar bărbatul este căutat la această oră, 22:30.

Dacă îl vedeți pe individ, nu ezitați să apelați 112. NU încercați să îl imobilizați, poate deveni periculos.

Citește și … Fugarul din Aeroportul Cluj-Napoca s-a predat

Citește și … Poliția de Frontieră, despre infractorul fugar din Huedin: „a profitat de un moment de neatenție”

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.