Ultimate magazine theme for WordPress.

Accident pe strada Ecaterina Varga. De beat ce era, șoferul nu a putut sufla în etilotest

0 1.441

Lipsa polițiștilor din stradă este observată de toată lumea, chiar și de către cei care consumă alcool și au curajul de a urca la volan pentru a conduce. Este al treilea accident cu șofer băut despre care scriem, în ultimele două zile, în zona Huedin. Județul Cluj este în top 5 la nivel național când vine vorba despre accidente provocate de șoferi beți. Cu toate acestea, polițiștii acționează mai mult cu radarul. Asta în timp ce șoferii băuți provoacă accidente, pot răni sau ucide persoane cu autovehiculele pe care le conduc.

IONEL SERVICE

După accidentul de sâmbătă dimineața de la Izvoru Crișului și cel de sâmbătă de la intrare în Huedin, ambele cu șoferi beți, un alt accident rutier, tot cu șofer beat, s-a produs duminică seara.

La ordinul mai marilor de la București, în weekendul ce a trecut, polițiștii trebuiau să acționeze în principal pe descurajarea fenomenului de conducere sub influența băuturilor alcoolice. Se pare că polițiștii de rutieră din Huedin au ajuns în stradă numai după ce trei șoferi beți au provocat accidente, care se puteau solda cu rănirea sau cu moartea unor persoane.

Șoferul care a provocat accidentul de duminică seara era atât de beat încât nu a putut sufla în etilotest, arată polițiștii.

MORT DE BEAT, NU A PUTUT SUFLA ÎN ETILOTEST

„Polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Huedin efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

În fapt, în jurul orei 20.00, pe strada Ecaterina Varga, un conducător auto în vârstă de 64 de ani din orașul Huedin a fost implicat intr-un eveniment rutier din care au rezultat doar pagube materiale.

Întrucât bărbatul în cauza emana halena alcoolica, polițiștii prezenți la fața locului l-au condus la unitatea medicală în vederea recoltarii probelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Acesta nu a putut fi testat cu aparatul etilotest la locul incidentului rutier datorita stării avansate de ebrietate în care s-ar fi aflat”, se arată într-o informare scrisă a Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.