Ultimate magazine theme for WordPress.

Accident nefericit în Huedin. O tânără a căzut de la etajul 3. Ce s-a întâmplat

0 193

Accident nefericit, duminică după-masă, pe strada Gheorghe Doja din Huedin. O tânără de 27 de ani a căzut de la balconul apartamentului situat la etajul trei al imobilului în care locuiește. Din fericire, femeia nu s-a rănit grav. Oamenii legii susțin că nu există indicii care să arate că femeia ar fi încercat să-și ia viața.

Duminică după-masă, serviciul 112 a fost apelat de mai multe persoane care spuneau că o femeie a căzut de la înălțime, la blocurile ANL  de pe strada Gheorghe Doja numărul 5A. La fața locului s-a deplasat o ambulanță, dar și polițiștii. Anchetatorii au stat de vorbă cu femeia în cauză și așa au aflat că a alunecat de la balcon și a căzut în gol trei etaje.

„Duminică, în jurul orei 18:50, Poliția a fost sesizată prin apel la 112 de faptul că o persoană de sex feminin a căzut de la înălțime. Colegii mei s-au deplasat la fața locului și au reușit să identifice această persoană, stabilind că este vorba de o tânără de 27 de ani. În urma declarației femeii și a verificărilor efectuate, s-a stabilit că aceasta a alunecat și a căzut de la etajul trei al imobilului. Nu există indicii că femeia ar fi vrut să se sinucidă”, precizează Adrian Ștefan, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.

Chiar dacă primele indicii arată că nu este vorba de o tentativă de suicid, polițiștii continuă ancheta pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs nefericitul eveniment.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.