Ultimate magazine theme for WordPress.

UPDATE – Accident, crimă sau sinucidere? Caz șocant la Poieni!

0 215

UPDATE – Cauza probabilă a decesului femeii din Poieni

AVOCAT

După efectuarea cercetării la fața locului, polițiștii au stabilit că femeia, cel mai probabil, a căzut accidental în fântână. Clujeanca, de aproximativ 50 de ani,  se afla la fân și s-a dus să ia apă. Aceasta era cunoscută cu afecțiuni medicale și era sub tratament. Ancheta va stabili cauza exactă a decesului.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Descoperire șocantă la Poieni. Corpul unei femei a fost găsit, marți după-masă, prăbușit într-o fântână de pe raza localității. La fața locului s-au deplasat echipajele de prim ajutor, polițiștii și criminaliștii.

Femeia era căutată de familie încă de astăzi. Pe un câmp de pe raza localității Poieni, trupul acesteia a fost zărit într-o fântână.

Pompierii au ajuns cu greu la locul solicitării și asta din cauza drumului care este impracticabil. La fața locului s-au deplasat polițiștii și criminaliștii, care au început ancheta. Echipele de prim ajutor au constatat decesul, femeia fiind moartă deja de câteva ore.

Deocamdată, anchetatorii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând ca în funcție de rezultatele cercetării să se facă încadrarea corectă.

Cadavrul a fost transportat la Institutul de Medicină Legală din Cluj-Napoca pentru efectuarea necropsiei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.