Ultimate magazine theme for WordPress.

A VI-a ediție a Târgului Produs de Cluj la Huedin

0 731
Conținut oferit de: PRODUS DE CLUJ

Suntem Produs de Cluj, cel mai fain târg din Ardeal, respectăm tradiția și ne cinstim înaintașii, prețuim valoarea și promovăm autenticul. și împreună cu Consiliul Județean Cluj ducem mai departe povestea culturii populare locale. Poposim la Huedin, în Țara Călatei, sub coama Vlădesei cu tot ce avem mai gustos și mai frumos, preparate alimentare tradiționale și obiecte de artizanat, făurite cu suflet și migală de mici întreprinzători. Avem alături de noi oameni care și-au făcut un crez din a păstra neștirbită zestrea lăsată de buni și străbuni și care trudesc neostoiți pentru a lăsa urmașilor valorile de patrimoniu cultural traditional, nestemate ale ființei noastre naționale.

Vor fi prezenți la Huedin mici fermieri care vor oferi publicului vizitator miere de albine, legume și fructe de sezon, prăjituri și ciocolată de casă, turtă dulce, plante aromatice, țuică și vin. Meșterii artizani au o ofertă bogată de costume populare din zona Someșului și Călatei, jucării și articole vestimentare pentru copii, obiecte sculptate în lemn, podoabe lucrate de mână, cojoace și obiecte de marochinărie.

Amatorii de adrenalină, indifferent de vârstă, vor avea prilejul să se destindă în parcul de distracții, iar pentru gurmanzi, bucătari pricepuți vor găti în aer liber o mulțime de preparate alimentare tocmai potrivite unui sfârșit de săptămână în familie.

Vă așteptăm în centrul orașului Huedin între 3 și 5 spetembrie să fiți parte a poveștii Produs de Cluj!

Un eveniment organizat de Consiliul Județean Cluj în parteneriat cu Primăria orașului Huedin, prin intermediul Asociației Produs de Cluj.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.