Ultimate magazine theme for WordPress.

A trecut o săptămână de când o femeie din Poieni își striga durerea și temerile public. De la Poliția Huedin, LINIȘTE: „Să facă o cerere…”, ne-au transmis reprezentanții

0 1.135

A trecut o săptămână de când o femeie din comuna clujeană Poieni și-a strigat durerea și temerile public. În 2019 fratele ei a murit în condiții suspecte și cercetarea bate pasul pe loc. Clujeanca nu a fost contactată de către oamenii legii, iar ea se teme că dosarul va fi clasat fără administrare de probe.

Acum o săptămână, șefii din IPJ Cluj au aflat că dosarul morții suspecte bate pasul pe loc de un an și jumătate. Motivul? Doar Gheorghe Matiș, polițistul din Poieni, îl cunoaște. Omul legii ține dosarul de un an și jumătate, nu a audiat-o pe sora decedatului și nu i-a permis să depună nicio probă, după cum femeia susține.

Clujeanca spune că de 12 ori a fost la Postul de Poliție Poieni pentru a depune declarație, dar nu a fost lăsată. Nici studierea dosarului nu i-a fost permisă. Fără doar și poate, dacă este adevărat ce declară clujeanca, drepturile sale au fost grav încălcate, după cum arăta avocatul clujean Călin Merca.

În cursul zilei de miercuri, 14 aprilie, femeia a contactat din nou INFO Huedin pentru a afla dacă s-a schimbat situația, dacă cercetările au fost începute. Aceasta a reamintit frica sa în ceea ce privește clasarea dosarului fără probe.

În 15 aprilie, la solicitarea INFO Huedin, reprezentanții IPJ Cluj au transmis: „Să-i transmiteți doamnei să facă o cerere către unitatea de parchet sau către Poliție pentru a afla stadiul dosarului”.

Modul în care șefii Poliției Huedin au gestionat această speță este cel puțin degradant pentru clujeancă, care a ajuns să-și strige durerea public. După ce subalternul lor, Gheorghe Matiș, a ținut dosarul timp de un an și jumătate, nu a lăsat-o pe femeie să dea nici măcar o declarație, acum aceiași șefi îi cer femeii să facă cerere pentru a afla stadiul dosarului. Zero empatie, zero interes, doar birocrație și multă bătaie de joc.

Citiți, dând click AICI , întreaga poveste a femeii.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.