Ultimate magazine theme for WordPress.

A șasea zi în care anchetatorii de la Huedin bâjbâie după adevăr, în cazul violului de la Răchițele. Tăcere totală

0 943

A trecut aproape o săptămână de când o minoră în vârstă de 15 ani îl acuza pe tatăl său de violuri repetate. În tot acest timp, anchetatorii de la Huedin, polițiști și procuror de caz – prim procuror Mihaela Cojocaru, par să bâjbâie după adevăr. Tatăl acuzat de viol se bucură de o totală libertate, în timp ce minora este nevoită să stea în preajma lui. Acesta a primit calitatea procesuală de suspect, după ce presa a semnalat că această calitate îi putea fi atribuită din secunda doi după ce minora a depus plângerea.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Huedin, prin reprezentant, tace. Nu a cerut nimeni să fie dezvăluite eventuale probe, având în vedere că urmărirea penală nu este publică.

Nimic nu-i oprește, totuși, pe anchetatori să comunice cu privire la starea cercetărilor. Ori acest lucru nu se întâmplă. Avem parte de totală tăcere, în timp ce mii de oameni care urmăresc acest caz se întreabă „unde este dreptatea?”.

O dreptate despre care am putea vorbi în viitor că nu s-a înfăptuit. Asta pentru că lucrurile au pornit „cu stângul” de la bun început, în condițiile în care știu și ei, anchetatorii, că primele ore din anchetă sunt vitale pentru aflarea adevărului.

Reamintim, o minoră în vârstă de 15 ani, dintr-o familie cu bună reputație în Răchițele, ar fi fost violată în repetate rânduri de către tatăl său. Bărbatul în vârstă de 37 de ani este cercetat în stare de libertate. Săptămâna trecută, adolescenta a ajuns la limita puterilor și a plecat de acasă. Mama ei a dat-o dispărută și a fost identificată la puțin timp, în Huedin. Atunci au aflat polițiștii coșmarul prin care fata ar fi trecut.

De atunci doar liniște.

Peste 10.000 de oameni, cifre reale din statisticile Google și Facebook, urmăresc acest caz. Vorbim doar despre zona Huedin, fără să mai luăm în calcul audiența televiziunilor naționale care au relatat despre acest caz în prime time.

Citește și … Minoră din Răchițele, violată de propriul tată. Bărbatul, LIBER să se bucure de viață. Victima în plasament la DGASPC

Citește și … Dosarul presupusului viol de la Răchițele este „IN REM”. Ce înseamnă asta

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.