Ultimate magazine theme for WordPress.

A organizat o tâlhărie și a cerut să fie lăsat acasă. Decizia Judecătoriei Huedin

1 1.619

Suciu Vasile Ioan, din comuna Mărgău, a cerut să fie scos din arest. Solicitarea vine după ce a fost arestat preventiv pentru tâlhărie calificată. La finalul lunii ianuarie a lovit cu mașina un cioban, l-a tâlhărit și abandonat în pădure fără telefon, bani și documente. La comiterea infracțiunii au participat și doi complici. Ciobanul era angajatul lui Suciu, dar a luat decizia de a nu mai lucra pentru acesta. Decizia păstorului l-a enervat pe Suciu.

Vineri s-a judecat, la Judecătoria Huedin, cererea de înlocuire a măsurii preventive.

Din arest preventiv, Suciu Vasile Ioan a cerut să fie lăsat în confortul de acasă. El a solicitat să fie dispusă măsura arestului la domiciliu.

Raportat la gravitatea faptelor sale, judecătorul de drepturi și libertăți de la Judecătoria Huedin a respins cererea lui Suciu. Astfel, bărbatul rămâne în continuare în arestul Poliției.

Cei doi complici cu care a acționat au fost plasați în control judiciar.

 „În baza art. 242 alin. 2 NCPP respinge cererea formulată de inculpatul S.I.V., acuzat de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, prevăzută de art. 233, art. 234 alin. 1 lit. a, Cod penal, cu aplicarea art. 77 lit. a Cod penal, privind înlocuirea măsurii arestului preventiv, dispusă prin încheierea penală nr.2 din 03.02.2022 a judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Huedin, soluție menținută prin încheierea nr. 55/16.02.2022 a judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj, cu măsura preventivă a arestului la domiciliu. În baza art. 275 alin. 2 NCPP obligă inculpatul la plata sumei de 150 lei cu titlul de cheltuieli judiciare avansate de stat. Cu drept de contestație în termen de 48 de ore de la comunicare, ce se depune la Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Huedin”, se arată în Încheierea Judecătoriei Huedin.

Suciu nu a contestat decizia judecătorului de drepturi și libertăți, cu toate că avea această posibilitate.

Citește întreaga poveste a ciobanului dând click AICI.

Citește și … Cioban bătut cu brutalitate, lovit cu mașina și tâlhărit de fostul său șef. Agresorul din Mărgău nu a acționat singur

1 Comentariu
  1. […] Citește și … A organizat o tâlhărie și a cerut să fie lăsat acasă. Decizia Judecătoriei Huedin […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.