Ultimate magazine theme for WordPress.

A fost prins și arestat bărbatul care a spart 4 biserici în zona Huedin

0 375

Joi, 19 mai, în cadrul activităților de cercetare efectuate de către polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Huedin, alături de cei ai Secției 8 Poliție Rurală Huedin, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, a fost depistat un bărbat de 39 de ani, din județul Vâlcea, bănuit de comiterea unor infracțiuni de furt calificat și tentative la furt calificat, fapte săvârșite în perioada 11-14 mai a.c., în zona rurală arondată orașului Huedin.

Infracțiunile de furt cercetate vizează sustragerea unui telefon mobil în valoare de 1.000 de lei și a sumei de 750 de lei din interiorul unor lăcașe de cult situate în localitățile Ciuleni, comuna Mărgău și Călata, comuna Călățele.

În urma activităților derulate de polițiști s-a reușit recuperarea telefonului mobil.

Cel în cauză avea emis pe numele său un mandat de arestare preventivă, de către Judecătoria orașului Horezu.

Bărbatul a fost depistat de către polițiștii din cadrul Poliție Transporturi Feroviare Sibiu, în stația CFR Sibiu, în baza informațiilor operative transmise de polițiștii orașului Huedin și Secției 8 Poliție Rurală Huedin, cu sprijinul polițiștilor de investigații criminale din cadrul IPJ Vâlcea. A fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu.

Citește și … Încă două biserici din zona Huedin au fost sparte de autori NECUNOSCUȚI. Poliția nu i-a identificat nici pe cei de săptămâna trecută

Citește și … Două biserici din zona Huedin, sparte de hoți. Autorii, neidentificați, au plecat cu bani și alcool

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.