Ultimate magazine theme for WordPress.

A doua asistentă de la Huedin are COVID-19. A stat în autoizolare cu prima asistentă infectată

1 3.422

A doua asistentă de la Spitalul Huedin a fost depistată cu coronavirus. După apariția primului caz de coronavirus la Huedin, femeia de 72 de ani, cele două asistente s-au autoizolat împreună.

La primele teste, o asistentă a fost depistată pozitiv și alta negativ. Câteva zile mai târziu, după ce prima asistentă a fost depistată pozitiv, cea de-a doua asistentă a prezentat simptome.

Femeia a fost retestată, iar rezultatul de ieri a arătat că este și ea pozitivă. Asistenta a fost ridicată din apartamentul din Huedin, unde se afla în autoizolare, și a fost transportată la Spitalul de Boli Infecțioase Cluj-Napoca.

Cele două femei s-au autoizolat în apartamentul uneia dintre ele, situat în Huedin. Femeia depistată ieri pozitiv este din Tetișu, județul Sălaj.

La data de 2 aprilie, în județul Cluj, trei cadre medicale erau infectate cu COVID-19. Este vorba despre cele două asistente de la Spitalul Huedin și încă una de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Cluj-Napoca.

1 Comentariu
  1. razvan spune

    am dorii sa stim si numele acestora ca sa stim daca nu sa avut contact cu ele.va dati seama ca orasul e mic si este inevitabil contactul cu oamenilor intre ei

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.