Ultimate magazine theme for WordPress.

7 băuturi și ce spun ele despre bărbatul care le bea

0 590

Dacă ar fi posibil am vrea să știm un rezumat al unei persoane înainte de a o cunoaște în detaliu, pentru a ne putea simți în siguranță și pentru a nu ne irosi timpul.

AVOCAT

Cel mai bun loc pentru a cunoaște oameni este un pub sau un club. Ce este în mâna tuturor acolo? Alcoolul.

Hai să vedem ce ne spune băutura din mâna unui bărbat despre el ca și persoană.

Beri clasice

Omul care va comanda de 9 din 10 ori același Heineken sau Budweiser la o ieșire este fie cel căruia îi este frică de schimbare fie cel care încă nu stie mai bine. Prima categorie se încadrează în demografica de vârstă 40+, sunt cei care au consumat o viață același lucru și deja au devenit avocați ai brandului, e foarte greu să îi convingi să comande altceva. Cea de-a doua categoria sunt cei tineri care abia au împlinit vârsta legală pentru a putea consuma alcool, probabil nu comandă altceva pentru că încă nu sunt destul de încrezători sau pentru că nu le permite buzunarul.

Beri artizanale

De cele mai multe ori, dacă nu e un cunoscător, e un hister. Un băiat tinerel, slăbuț și care poartă prea mult flanel și vrea să se distanțeze de plictisitoarea bere clasică, însă nu prea mult. Există șanse mari să-ți spună că e vegan fără ca tu să fi întrebat.

Whisky sec

Oamenii care comandă whisky sec sunt de obicei cei care emană maturitate și responsabilitate, sunt oameni care știu ce vor. Nu vei vedea niciodată un puști care să ceară un MacAllen în mod hotărât fără să deschidă meniul. Cu atât mai mult, dacă are un brand preferat sigur știe ce vrea de la viață.

De asemenea denotă o oarecare potență financiară și o stăpânire de sine admirabilă.

Un Old Fashioned

Cam orice ar fi legat de whisky ar trebui să denote maturitate, nu? Nu și în acest caz, mai ales dacă sunteți la un local care e cunoscut pentru oferta sa de mixuri. Vrea să pară sofisticat însă nu vrea să se îndepărteze prea tare de ceea ce îi este familiar, ca și în cazul berilor artizanale.

Privește partea bună, măcar nu a comandat echivalentul cefei de porc cu cartofi prăjiți în materie de cocktail-uri, Cuba libre.

Votcă simplă

Dacă nu cumva e vorba de băuturi fine precum Beluga, Grey Goose, Belvedere sau Crystal Head, lucrurile nu stau prea bine. Probabil că cea mai sofisticată vacanță în care te va duce va fi undeva la iarbă verde în spatele blocului.

Tequila sec

Atenție, este total diferit față de shot-uri tequila, genul acesta de om nu vrea să se îmbete repede și să fie iresponsabil. Este în aceași categorie cu băutorii de whisky, sofisticat, calm și umblat prin lume și încearcă să demonstreze acest lucru prin ceea ce consumă.

Poveștile lui sigur vor fi interesante.

Vin

Adesea bărbații mai tineri se simt stingheri comandând vin la un local pentru are un aspect atât de elegand încât este adesea asociat cu feminitatea. Chiar din contră, eleganța și bunul gust sunt unisex, de aceea adesea cei care comandă un vin sofisticat sunt destul de siguri pe masculinitatea lor. Mai important, au resursele financiare pentru a se cultiva în știința vinurilor pentru că un adevărat cunoscător va explora constant noi gusturi care sunt greu de întreținut, cu siguranță alături de el vei avea parte de experiențe inedite.

Acestea sunt niște deduceri și sfaturi scrise cu amuzament si hiperbolizare în minte, chiar dacă au fost plăcut de citit nu vă bazați pe ele. Totusi le puteți folosi ca și conversation starter.


Acesta este un articol publicitar. INFOHuedin.ro nu face recomandări de servicii și nici nu garantează pentru calitatea/corectitudinea serviciilor oferite de alte companii prin intermediul portalului INFOHuedin.ro.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.