Ultimate magazine theme for WordPress.

6 sfaturi oferite de Băutură-Online.ro ca să petreci ca un om rafinat

0 293
  1. Shoturile de whiskey sunt interzise
AVOCAT

De ce nu ar trebui să bei shoturi de whiskey? În primul rând, e cel mai rapid mod de a reuși să distrugi petrecerea pentru tine. Nu e o băutură făcută pentru a fi băută rapid. Majorității oamenilor li se va face rău sau vor ajunge într-o stare de amețeală neplăcută, în nici un caz într-o dispoziție de party.

În al doilea rând, nu arată bine atunci când sorbi încet, din când în când. Dintr-un pahar de whisky ținut elegant, vei arăta mai vertical și mai respectabil decât toți cei care nu reușesc să-și găsească picioarele. În plus, vei reuși să savurezi băutura dacă o bei încet, un whiskey bun este o adevărată poveste.

  1. Domnișoarele de la petrecere sunt rafinate, învață să le faci cocktailuri

Vrei ca toți să se simtă bine, nu? Așa că te duci cu 2 beri calde la fetele din colț ca să porniți o conversație, să vă cunoașteți. Ele probabil vor refuza din mai multe motive, câteva fiind: berea caldă e odioasă, societatea le-a învățat că domnișoarele nu stau cu jumatatea de litru de bere în mână. Și cel mai important: nu e prea cool să-ți pui un story cu doza de bere.

Învață de la oamenii de la băutură-online cum să faci niste băuturi simple, oferă-te să prepari fetelor așa ceva și în mod sigur conversația va merge altfel.

  1. Burta de bere e urâtă, numără-ți caloriile când bei

E cool să petreci, dar e foarte descurajant atunci când dansezi și burta ta are propriul ei ritm, ca valurile mării.

Crezi sau nu, și băuturile alcoolice au calorii, sunt 1001 de ghiduri pe net despre cât de dens în calorii e fiecare tip de băutură, uite unul aici:

  1. Învață diferența dintre băuturi

Nu, nu toate sunt la fel, nu e așa de mult de reținut

Diferența dintre scotch, irish si bourbon

Toate cele de mai sus sunt whisky-uri, însă fiecare e diferit.

Scotch-ul este facut doar în Scoția și are gust mai puternic afumat.

Irishul este făcut doar în Irlanda și este foarte moale ca și spirtuozitate, este foarte aromat la gust și dacă punem gheață în el, nici nu îi simțim tăria.

Bourbonul este făcut doar în sudul SUA și este făcut cu aproximstiv 70% porumb, este foarte dulce comparativ cu celelalte.

Cognac si brandy

Orice coniac este brandy, dar nu orice brandy este coniac. Coniacul este un distilat din struguri care este produs doar în regiunea Cognac a Franței. Brandy-ul este un distilat din fructe care poate fi și din struguri, poate fi produs oriunde.

Șampanie și spumant

Nu există șampanii sub 100 de lei, există spumante. O șampanie este un vin spumant făcut în regiunea Champagne a Franței. Nu e nimic greșit cu spumantele, ba chiar prosecco e delicios, însă  este o confuzie ușor de evitat.

  1. Bea cu cap! Niciodată să nu fii cel mai beat de la o petrecere

Dacă am primit vreodată un sfat valoros de la bunicul meu a fost acesta: “Nu fi niciodată cel mai beat de la petrecere”. E ok să fii puțin amețit cât să scapi de inhibiții, să dansezi, să vorbești cu oameni noi. Dar atunci când începi să întreci măsura, distrugi distracția pentru ceilalți pentru că va trebui să aibă grijă de tine. De asemenea, distrugi și pentru tine distracția pentru că în mod sigur nu te vei mai distra. Să nu mai vorbim de dimineața următoare când te dor toate și afli ce ai facut.

Măsura e cheia! Consumă responsabil. Dacă nu bei tot, poți returna, nu e pagubă.

  1. Nu strica cheful făcând mofturi

Toți se simt bine și dintr-o dată cineva începe să spună  „Ce e cu băuturile astea? Eu nu beau așa ceva, doar nu-s prost”. Nu doar că insultă gazdele petrecerii, dar se face pe el însuși de râs.

E ok să ai preferințele tale, iar dacă băutura nu e pe placul tău, fii silențios. Dacă vrei să fii în ton cu aerele de superioritate, comandă niște băutură care crezi tu că este mai bună și cinstește-i pe oamenii de la petrecere, dar fără a le arunca acest lucru în față. Cine știe, dacă comanzi de la Bautura-online poate primești și ceva gratis.


Acesta este un articol publicitar. InfoHuedin.ro nu face recomandări de servicii și nici nu garantează pentru calitatea/corectitudinea serviciilor oferite de alte companii prin intermediul portalului InfoHuedin.ro.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.