Ultimate magazine theme for WordPress.

50 de ani de la inaugurarea Muzeului Memorial „Octavian Goga” din Ciucea. Intrare liberă

0 225

Joi, 7 septembrie 2017, începând cu ora 15.00, la Galeria Arte din Cluj-Napoca, situată pe strada Vasile Alecsandri nr.1, va avea loc vernisajul expoziției de fotografie documentară „Muzeul Memorial Octavian Goga – 50 de ani de existență“. Manifestările culturale dedicate semicentenarului vor continua în zilele de 14 și 15 septembrie a.c., acestea urmând a se desfășura la sediul Muzeului Memorial „Octavian Goga” din localitatea Ciucea, str. Principală nr. 4.

PSD NEGRENI

Astfel, joi, 14 septembrie 2017, de la ora 12.00, va avea loc deschiderea oficială, urmată, începând cu ora 13.00, de un moment dedicat evocării celor care și-au închinat activitatea existenței și dezvoltării muzeului. De asemenea, de la ora 14.30, în sala de expoziții temporare din Castel, persoanele interesate vor putea participa la vernisajul expoziției „Valori ale Colecției Goga”, unde vor fi expuse picturi care fac parte din patrimoniul cultural național, eveniment succedat, de la ora 15.00, de vernisajul expoziției Retrospectiva taberelor de artă ale Școlii Populare de Arte „Tudor Jarda” la Ciucea.

PSD POIENI

Vernisajul va fi urmat de ediția aniversară dedicată Cenaclului literar-artistic „Steaua fără nume” al Școlii de Arte, coordonat de poetul și jurnalistul Sorin Grecu.

PSD MĂRGĂU

Vineri, 15 septembrie, tot la sediul Muzeului Memorial „Octavian Goga” din Ciucea, începând cu ora 17.00, se va derula un spectacol aniversar de muzică populară și ușoară susținut de formațiile și artiștii Școlii Populare de Arte „Tudor Jarda” din Cluj- Napoca.

Intrarea este liberă!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.