Ultimate magazine theme for WordPress.

5 motive să colaborezi cu o instituție financiară nebancară

0 60
Conținut oferit de: Partener extern.

Pentru că situații neprevăzute pot apărea la orice pas, este bine ca fiecare dintre noi să aibă la dispoziție un plan de rezervă cu care să poată face față instant tuturor provocărilor ce ar putea apărea. Împrumuturile bancare sunt o metodă pe cât de populară pe atât de greu de obținut, lucru care le face să nu fie tocmai opțiunea ideală pentru rezolvarea situațiilor cu caracter urgent. Birocrația, condițiile stricte de eligibilitate sau timpul lung de procesare sunt doar câteva dintre motivele pentru care serviciile bancare clasice sunt potrivite în principiu în cazul unor achiziții majore. Un credit IFN, în schimb, poate fi soluția financiară ideală la care să apelezi atunci când ai nevoie urgentă de bani, iar Smilecredit îți demonstrează acest lucru cu fiecare ocazie!

AVOCAT

Ai acces mult mai ușor la serviciile financiare oferite

Procesul pe care trebuie să îl parcurgi până la momentul la care intri în posesia banilor este unul foarte simplu și rapid. Tot ce ai de făcut este să accesezi platforma online, să îți creezi un cont de utilizator și să selectezi detaliile contractului. Ulterior, vei fi direcționat către un formular pe care îl trimiți spre analiză către echipa Smilecredit. Răspunsul deciziei de finanțare îți va fi comunicat în doar câteva ore, iar dacă acesta este pozitiv, banii vor intra în cont în decursul aceleiași zile.

Fără birocrație, iar condițiile de aplicare ușor de îndeplinit

Uită de teancuri de documente, drumuri la instituții și ore întregi pierdute în fața ghișeelor. Întreaga procedură se realizează online, în câteva minute, fără să fie nevoie de varii justificări sau acte doveditoare ale situației tale financiare ori ale motivului pentru care apelezi la astfel de ajutor financiar. Dacă să ai peste 18 ani și o sursă stabilă de venit, condițiile minime de eligibilitate sunt îndeplinite, iar șansele ca cererea să îți fie aprobată sunt foarte mari.

Rate mici, fixe, calculate personalizat

Creditele IFN oferite de Smilecredit se încadrează între 200 și 3.000 de lei în așa fel încât ratele lunare să fie cât se poate de accesibile pentru fiecare categorie de buget. În plus, te bucuri de dobândă fixă pe toată perioada contractului, de doar 1,1% din  valoarea totală împrumutată și nu există comisioane. Asta înseamnă că poți chiar să optezi pentru rambursare anticipată, parțială sau integrală, dacă ai posibilitatea, fără să suporți costuri suplimentare.

Colaborarea este una bazată pe încredere reciprocă și transparență

Alegerea serviciilor Smilecredit vine la pachet cu numeroase avantaje financiare, practice și sociale. Relația cu instituția este mult mai umană, mai reală și lipsită de rigiditatea specifică unei instituții tradiționale. Fiecare detaliu este stabilit în avantajul tău de la simplitatea și rapiditatea de accesare și până la transparența cu care ratele sunt calculate. Ai posibilitatea să jonglezi cu suma împrumutată încă dinainte să semnezi contractul după propriile preferințe, datorită calculatorului online. Selectezi valoarea dorită și perioada contractuală, iar rata îți va fi calculată automat în așa fel încât să poți determina dacă este rentabilă pentru bugetul tău lunar sau dacă ar fi necesar să scazi suma de împrumut, ori să mărești perioada contractuală stabilită inițial.

În plus, ai parte de înțelegere de fiecare dată când te confrunți cu o situație dificilă care te poate

împiedica să achiți ratele la timp. Smilecredit este creat de oameni pentru oameni și tocmai de aceea statutul tău de bun platnic nu va fi afectat pentru că vor fi găsite soluții care să te ajute să ieși din impas.

Smilecredit – partenerul tău de încredere de care ai nevoie pentru a face față cu brio tuturor provocărilor de ordin financiar!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.