Ultimate magazine theme for WordPress.

5 motive pentru a începe să cumperi bijuterii din aur

0 96
Conținut oferit de: 
ioana-preda.ro.

Aurul este un metal prețios versatil care a fost apreciat de mii de ani și continuă să ocupe un loc important în economie, industrie și societate.

PSD NEGRENI

Oamenii au asociat întotdeauna aurul cu luxul. Cumpărarea diverselor bijuterii din aur a fost mult timp considerată o investiție profitabilă.

PSD POIENI

De fapt, aurul este folosit în toate tipurile de bijuterii imaginabile. Acest lucru permite obținerea unor look-uri extraordinare, care pot fi atât clasice, cât și moderne. 

PSD MĂRGĂU

Designerii de bijuterii contemporani așa cum este Ioana Preda lucrează adesea cu acest metal nobil, deoarece este combinația perfectă de maleabilitate, frumusețe și durabilitate. 

Astfel, fie că ești în căutarea unui accesoriu vestimentar de zi cu zi sau a ceva mai tradițional, vei găsi cu siguranță bijuterii din aur  care arată ca și cum ar fi fost create ținând cont de preferințele tale personale.

De ce merită să adaugi aurul în cutia ta de bijuterii?

1. Bijuteriile din aur sunt durabile

Cu o îngrijire adecvată, bijuteriile din aur pot dura o viață întreagă. Proprietarii de aur înțelepți știu că bijuteriile lor pot arăta perfect chiar și după patruzeci de ani! Astfel de bijuterii pot deveni chiar moșteniri de familie. 

2. Este în vogă

Orice femeie care urmărește ultimele noutăți în materie de modă și bijuterii știe că ritmul tendințelor în materie de bijuterii de modă poate fi amețitor. Este obositor să ții pasul cu ceea ce este la modă și ceea ce nu este la modă. 

Din fericire, popularitatea aurului înseamnă că este garantat să fie mereu la modă! Cele mai noi piese de bijuterie la modă vor include întotdeauna bijuterii aur, chiar dacă designul se schimbă.

De exemplu, pietrele semiprețioase și naturale au devenit o parte integrantă a celor mai recente colecții de modă. Adesea, aceste pietre se regăsesc în bijuteriile din aur.

3. Are nenumărate variante

Deoarece aurul este un metal relativ moale, este ușor pentru bijutieri să sculpteze și să experimenteze. Acest lucru înseamnă că pe piață apar în mod constant modele noi și creative.

Selecția largă de bijuterii din aur înseamnă că vei găsi cu siguranță o piesă care să se potrivească stilului tău personal.

4. Este versatil

Bijuteriile din aur sunt potrivite pentru toate ocaziile. Fie că este vorba de o excursie la teatru, de o cină informală sau de o întâlnire de afaceri. Poți purta chiar aceeași bijuterie la toate ocaziile! De ce? aurul adaugă o notă elegantă oricărui look. 

5. Este hipoalergenic

Spre deosebire de piesele realizate din metale neprețioase ieftine, care vă pot irita pielea, bijuteriile din aur nu conțin aditivi metalici care pot provoca o reacție alergică.

Persoanele cu alergii la metale pot purta bijuterii din aur fără prea multe griji. Acest lucru este deosebit de important în cazul accesoriilor, cum ar fi cerceii.

Dacă ești în căutarea unor bijuterii unice și de înaltă calitate, aurul este alegerea potrivită pentru tine astăzi și în fiecare zi!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.