Ultimate magazine theme for WordPress.

17 instituții de învățământ din județul Cluj, printre care și Liceul Teoretic “Octavian Goga” Huedin, vor trece la învățământul exclusiv online

0 753

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Cluj va lua noi decizii după creșterea alarmantă a numărului de cazuri de Covid-19.

morosan-300×250

Mircea Moroșan, primarul din Huedin, a anunțat vineri că indicele ratei de infectări cu COVID-19 în orașul Huedin este de sub 1,5 la mia de locuitori.

„La Liceul Vlădeasa avem zero cazuri de Covid-19, în schimb la liceul O. Goga avem în acest moment patru cazuri de coronavirus, unul iese luni, deci vom avea trei dar așa cum știți pe lege unde sunt mai mult de trei cazuri de coronavirus, în clase diferite, să merge în varianta pe cod roșu, adică toate activitățile vor fi online de luni.

S-a întrunit consiliul de administrație care a decis acest lucru, l-a transmis la Inspectoratul Școlar Județean și la DSP urmând ca aceste două instituții să facă o propunere către CSJU care probabil duminică sau luni va lua această decizie. Deci, de luni, la Octavian Goga cod roșu, totul se va face online” a declarat Mircea Moroșan.

Din ce în ce mai multe școli din județ solicită să treacă la scenariul 3.

De astăzi 17 școli din județul Cluj vor trece la învățământul exclusiv online. Prefectul Clujului, Mircea Abrudean, urmează să analizeze propunerile și să emită o nouă decizie în privința școlilor.

morosan-300×600

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.