Ultimate magazine theme for WordPress.

10 NEADEVĂRURI LANSATE DE PSD ÎN CAMPANIA ELECTORALĂ DE LA HUEDIN (A.E.)

0 379

Situația cu numărul 1

Minciuna: Agerpres a publicat situația gazului la Huedin, argumentând că nu s-a făcut nimic de către primar pentru aducerea magistralei la Huedin – acuză a PSD Huedin.

Adevărul: Agerpres a preluat doar comunicat de presă a PSD Huedin. Publicația nu și-a asumat răspunderea vizavi de neadevărurile afirmate de organizația PSD Huedin.

Situația cu numărul 2

Minciuna: Primăria Huedin nu s-a implicat în atribuirea contractului de distribuție a gazului în Huedin. Se putea realiza mai repede – acuză a candidatului la funcția de primar a PSD Huedin.

Adevărul: Magistrala a fost finalizată în cursul anului 2012. Cu documente, s-a probat că Primăria Huedin, prin mijlocirea d-nului primar, a comunicat și a încercat realizarea distribuției începând cu anul 2013 și până în prezent. Documentele oficiale au fost publicate.

Situația cu numărul 3

Minciuna: Primăria Huedin a refuzat preluarea clădirii fostei Unități Militare – acuză a PSD Huedin.

Adevărul: Primarul Orașului Huedin și Consiliul Local Huedin și-au manifestat interesul față de această clădire. S-a publicat corespondența cu instituțiile abilitate și HCL prin care s-a notat această chestiune.  

Situația cu numărul 4

Minciuna: Dan Cozea, secretarul Primăriei Huedin a cumpărat ilegal un apartament prin semnătura primarului Mircea Moroșan – acuză lansată de persoane interesate în spațiul public.

Adevărul: Apartamentul a fost achiziționat legal în 2007. S-au publicat documentele oficiale din cadrul instituției și hotărârile instanțelor judecătorești relevante. Mandatul de primar a domnului Moroșan a început după 2007.

Situația cu nr. 5

Minciuna: S-a refuzat în mod abuziv realizarea de operații ortopedice la Spitalul Huedin de către o echipă de medici italieni ce operează la standarde înalte la Roma – acuză a PSD Huedin.

Adevărul: Nu a existat o solicitare scrisă în sensul celor afirmate. O discuție a avut loc și s-a oferit teren gratuit din partea orașului pentru încheierea unui parteneriat public-privat și construirea unei clinici – propunere refuzată. Mai mult detalii se regăsesc în cadrul interviului de pe pagina de FB a primarului, dr. Mircea Moroșan.

Situația cu nr. 6

Minciuna: Primăria Huedin a refuzat înfrățirea cu Citta del Vaticano – acuză a candidatului la funcția de primar a PSD Huedin

Adevărul: Nu a existat, la niciun moment, un document oficial sau o solicitare ori propunere în acest sens, la nivel instituțional generat de Citta del Vaticano.   

Situația cu nr. 7

Minciuna: Primăria Huedin a refuzat propunerea de a accepta construirea la Huedin, în parteneriat cu USAMV Cluj a unei centrale ce produce curent electric utilizând alge. Acuză a PSD Huedin.

Adevărul: Nu a existat niciodată nici un proiect pentru Huedin în acest sens. Meritâ vizionată înregistrarea domnului conferențiar Călin Vac din data de 18 09 2020 de pe FB (INFO Huedin).

Situația cu nr. 8

Minciuna: Doctor Adriana Costin, în calitate de manager a Spitalului Orășenesc Huedin a „sifonat” banii spitalului pentru acțiunea „Vidanja”

Adevărul: Vă invităm să vizionați înregistraea Dr. Adriana Costin din data de 20 09 2020 postată pe pagina de FB a dânsei și mai mult, puteți în conformitate cu legea 544/2015 solicita contractul efectuat pentru această lucrare.

Situația cu nr. 9

Minciuna: „Sifonarea” banilor publici în acțiunea”Pășunea Bolic” de către Dr Mircea Moroșan în calitate de primar și firma administrată de către domnul Dorin Tămaș.

Adevărul: Vă invităm să vizionați înregistrarea primarului Mircea Moroșan din 19 09 2020 postată pe FB Mircea Moroșan.

Situația cu nr. 10

Minciuna: Implicarea primarului Dr Mircea Moroșan în discreditarea copilului în vârsta de 30 ani al familiei Demea prin INFO Huedin.

Adevărul: Vă invităm să vizionați înregistrarea primarului Mircea Moroșan din 19 09 2020 postată pe FB Mircea Moroșan și răspunsurile date de către acesta la postările doamnei Monica Demea și a soțului dânsei pe grupul FB „Cetățeni din Huedin”.

CONCLUZIA

Suntem convinși că și alte minciuni vor fi lansate în spațiul public până la finalul acestei campanii. Dumneavoastră cunoașteți candidații și știți ceea ce au făcut și ce nu, la fel de bine cum știți, ce fel de oameni sunt fiecare dintre aceștia. Dorim pe această cale să felicităm echipele de campanie care au realizat o campanie curată, fără neadevăruri. Cu privire la restul, minciuna repetată este mitomanie.

COD MANDATAR PNL CLUJ – 21200012.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.