Ultimate magazine theme for WordPress.

10 familii din Răchițele își pun viața în pericol în fiecare zi. Primarul se împiedică de birocrație

0 228

Birocrația pune în pericol viața a 10 familii din localitatea Răchițele, comuna Mărgău. Asta dacă ar fi să îl credem pe primarul Petru Ungur, care spune că nu poate repara un amărât de pod din cauza avizelor care nu mai vin. Până la eliberarea unor presupuse avize, oamenii traversează cum pot un pârâu, cu riscul de a cădea și a se accidenta pe podul putred.

AVOCAT

Nepăsare. Acesta pare să fie cuvântul care îl caracterizează pe primarul Petru Ungur din Mărgău. De mai bine de un an, podul din imagini așteaptă să fie reparat, la solicitarea oamenilor, iar primarul se pare că nu se obosește să obțină avizele necesare pentru a începe lucrarea de reparație a podului.

ALESIA

Edilul a declarat pentru INFO HUEDIN, acum două săptămâni, că nu poate demara lucrările și asta pentru că nu a reușit să obțină o serie de avize, dar nici nu pare că a depus prea mult efort pentru ca situația să se sfârșească cât mai repede, iar oamenii să traverseze pârâul în siguranță.

Contactat din nou, săptămâna trecută, vineri, pentru a afla situația în prezent, primarul Petru Ungur nu a mai răspuns la telefon.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.