Vijelia de marți după-masă a făcut probleme la Călățele și Mărgău

Vijelia de marți după-masă a făcut probleme la Călățele și Mărgău

Un echipaj de pompieri militari din cadrul Detașamentului Huedin a intervenit pentru înlăturarea unui copac căzut pe drumului dintre localitățile Călățele și Dealu Negru.

Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență Mărgău și Gilău au desfășurat acțiuni pentru eliberarea unor drumuri județene care traversează cele două comune.

Amintim faptul că județul Cluj s-a aflat în intervalul 14.35 – 15.35 sub avertizare cod portocaliu.

În Cluj-Napoca, mai mulți arbori au fost puși la pământ de furtună

În Cluj-Napoca, au fost afectate mai multe alei și străzi din municipiul Cluj-Napoca.

În municipiul Cluj-Napoca a fost necesară intervenția pompierilor militari pentru eliberarea căilor de acces și autovehiculelor blocate de arborii căzuți pe străzile Detunata, Alverna, Cantonului, Elicei, Ostașilor, Eremia Grigorescu, Calea Someșeni, Căpșunilor, Octavian Petrovici și Plopilor.Un acoperiș al unei clădiri din Piața Unirii a fost deteriorat în proporție de 30%, ca urmare a vântului puternic.

Intervenția pompierilor militari a fost sprijinită de echipaje ale Poliței Locale și Serviciului Spaţii Verzi ale Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, precum și o echipă de intervenție a Companiei de Transport Public Cluj-Napoca pentru gestionarea cablurilor de transport a energiei electrice căzute.

Categories: Zonal

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*