VIDEO – Fostul jandarm care a făcut circ în Huedin a fost reținut de polițiști

VIDEO – Fostul jandarm care a făcut circ în Huedin a fost reținut de polițiști

Fostul jandarm care a făcut scandal în Huedin, în luna octombrie 2016, a fost reținut luni de către polițiști. De această dată, Florin Abrudan nu a mai spart geamurile magazinelor și nici nu a mai amenințat oameni. El s-a legat cu lanțuri de un calorifer din Primăria Poieni și acolo a rămas până când polițiștii l-au luat pe sus și l-au evacuat, la ordinul edilului comunei, spun sursele noastre.

Florin Abrudan s-a transformat într-un justițiar online de când a plecat din jandarmerie, după incidentul în care a fost implicat anul trecut. Face zeci de solicitări în numele său și a altor oameni din comuna Poieni, localitatea sa de domiciliu, iar dacă nu primește răspunsuri protestează.

Așa s-a întâmplat și luni după-masă. Sătul că autoritățile locale îl ignoră și nu îi dau răspunsuri în numele legii, bărbatul s-a decis să se lege cu lanțuri de un calorifer din Primăria Poieni. Primarul Gheorghe Boca ar fi dispus evacuarea protestatarului, spun sursele noastre.

Pentru a arăta nedreptatea, bărbatul se filmează și încarcă clipurile pe net. Chiar din Primăria Poieni, din timpul unuia dintre protestele sale, Abrudan a postat imagini pe rețelele de socializare.

Anul trecut, în octombrie, bărbatul a mai fost implicat într-un incident produs în Huedin.

Reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj au confirmat incidentul, în octombrie 2016, declarând că: “în cursul zilei de joi, 27.10.2016, acesta, aflat în serviciu, a început, aparent fără niciun motiv, brusc, să spargă geamurile unei societăți comerciale din orașul Huedin. Colegul său a acționat de urgență, subofițerul fiind condus la o unitate medicală în vederea inițerii demersurilor medicale de specialitate. Menționăm că pe durata acestui eveniment nedorit, subofițerul nu avea arma din dotare asupra sa și nu a pus în pericol viața niciunei persoane aflate în apropiere.La nivelul instituției s-a luat măsura constituirii de urgență a unei comisii de verificare a celor petrecute. Precizăm că subofițerul a obținut în ultimii 5 ani calificativul „apt psihologic” pentru desfășurarea serviciului. Din primele rezultate ale comisiei de verificare reiese faptul că acesta ar fi avut probleme de ordin familial”.

foto: Facebook – Florin Abrudan

Categories: Zonal

Comments

  1. Alin-Iancu
    Alin-Iancu 12 octombrie, 2017, 19:18

    Muriti de ciuda futuva-n gura de hoti ca din cand in cand se mai gaseste cate un “PUNISHER”ca acest om care scoate adevarul de sub covor!!! A fost dat afara din jandarmerie pentru ca hotii nu suporta oamenii incoruptibili! Bravo tie OM CORECT!!!

    Reply this comment

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*