Un tânăr mecanic din Huedin riscă pușcăria pentru fapta lui

Un tânăr mecanic din Huedin riscă pușcăria pentru fapta lui

La data de 17 august, poliţişti din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Huedin, Postul de Poliţie Căpuşu Mare au identificat un bărbat de 27 de ani, din Huedin, care a efectuat reparaţii la un autoturism încălcând dispoziţiile legale.

Acesta, în perioada 4-7 august, în calitate de angajat al unui atelier auto din oraşul Huedin, a efectuat reparaţii la un autoturism, fără respectarea prevederilor legale.

Cu ocazia cercetărilor a rezultat că autoturismul respectiv ar fi fost implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale pe raza comunei Căpuşu Mare, iar conducătorul acestuia nu a solicitat eliberarea unei autorizaţii de reparaţie.

În cauză poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea atribuţiilor privind verificarea tehnică ori efectuarea reparaţiilor, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

De asemenea conducătorul autoturismului a fost sancţionat contravenţional conform OUG 195/2002 republicată, iar permisul i-a fost reţinut pentru o perioadă de 30 de zile.

Categories: Local

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*