VIDEO – Tâlhărie la Poiana Horea! Ce s-a întâmplat între doi bărbați

VIDEO – Tâlhărie la Poiana Horea! Ce s-a întâmplat între doi bărbați

Un bărbat de 49 de ani, din județul Sălaj, este cercetat de polițiștii din Huedin pentru tâlhărie. Acesta l-ar fi agresat și jefuit pe un alt bărbat, de aceeași vârstă, din același județ, pe raza localității clujene Poiana Horea.

Poliția a fost sesizată pe data de 25 august, în jurul orei 15:00, cu privire la faptul că la data de 23 august un bărbat de 49 de ani, din județul Sălaj, în timp ce se afla în localitatea Poiana Horea, județul Cluj, a fost deposedat, prin violență, de o sumă de bani. Reclamantul susține că i-a fost sustrasă suma de aproximativ 1.400 de lei.

În urma investigațiilor efectuate, oamenii legii au reușit identificarea unui bărbat de 49 de ani, din localitatea Crasna, județul Sălaj, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie. Potrivit surselor, agresorul s-a dus cu tupeu la casa victimei și acolo ar fi avut loc tâlhăria. Potrivit anchetatorilor, ambii bărbați erau beți când a avut loc incidentul.

În baza probatoriului administrat, agresorul a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

Petru Secan, prin procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huedin, spune pentru Info Huedin că presupusul tâlhar a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Acesta are mai multe interdicții și trebuie să se prezinte la poliție sau procuror de câte ori este solicitat.

Categories: Zonal

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*