Ultimate magazine theme for WordPress.

Șefii IPJ Cluj au demarat cercetarea administrativă a polițistului care a parcat autospeciala în fața trecerii de pietoni

0 21

Șefii din Inspectoratul Județean de Poliție Cluj au demarat cercetarea administrativă pe numele agentului de poliție care a parcat autospeciala de serviciu chiar în fața trecerii de pietoni din centrul orașului Huedin. Mai marii IPJ Cluj au decis că agentul trebuie să dea explicații la Cluj-Napoca pentru oprirea mașinii de poliție în „buza” trecerii de pietoni.

Marți, la ora 11:46, mașina poliției era parcată chiar în fața trecerii de pietoni de la pasaj, iar agenții nu erau nicăieri, după cum relatează pentru INFO Huedin persoana care a fotografiat-o și ne-a trimis imaginile.

După ce imaginile au fost publicate pe pagina de Facebook INFO Huedin, șeful Poliției Orașului Huedin, Cornel Crișan, i-a cerut polițistului în cauză să dea notă explicativă pentru oprire. Conducerea Inspectoratului Județean de Poliție Cluj a considerat că nu este suficient și a cerut cercetarea administrativă a agentului.

În cadrul cercetării administrative, susține Traian Morar, purtător de cuvânt al IPJ Cluj, agentul trebuie să-și justifice temeinic oprirea înaintea trecerii de pietoni.

Dacă agentul nu avea motive bine întemeiate să oprească autoturismul în fața trecerii de pietoni el riscă să fie sancționat administrativ, de la avertisment până la diminuare salarială. Dacă polițistul își va justifica oprirea în locul interzis, printr-o misiune ce impunea imobilizarea autoturismului în acel loc, atunci va scăpa basma curată.

Dacă și dumneavoastră ați surprins în imagini un eveniment deosebit, nu ezitați să ne scrieți în privat pe pagina de Facebook INFO Huedin sau pe WhtsApp la numărul de telefon 0727.449.432. 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata