Șapte bătăi în zona Huedin de Paște

Șapte bătăi în zona Huedin de Paște

Polițiștii din Huedin și cei ai Secției 8 Poliție Rurală Huedin au desfășurat activități de menținere a unui climat de ordine și siguranță publică în perioada sărbătorilor pascale. Cu toate acestea s-au înregistrat 7 infracțiuni de lovire și alte violențe.  

În perioada 06 aprilie – 09 aprilie, polițiști din cadrul Poliției orașului Huedin și Secției 8 Poliție Rurală Huedin, au acționat pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică în perioada premergătoare sărbătorilor pascale dar și în timpul acestora. Au fost vizate prevenirea comiterii de infracțiuni pe raza de competență dar și prevenirea accidentelor rutiere.

În urma activităților desfășurate au fost legitimate 58 de persoane și au fost controlate 46 de autovehicule. Pentru neregulile constatate au fost applicate 11 sancțiuni contravenționale, respective 4 la regimul rutier, conform OUG 195/2002 și 7 la Legea 61/1991 Republicată, pentru sancționarea unor fapte de tulburare a ordinii și liniștii publice. De asemena au fost constatate 7 infracțiuni, respectiv infracțiunea de ”lovire și alte violențe”, faptă prevăzută și pedepsită de Codul Penal.

foto: arhivă

Categories: Local

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*