PREȚ ȘOCANT! După articolul de vineri, Primăria Huedin a comunicat cât a costat ceasul din fața instituției

PREȚ ȘOCANT! După articolul de vineri, Primăria Huedin a comunicat cât a costat ceasul din fața instituției

Halucinant și șocant e puțin spus când vine vorba de banii publici pe care i-a dat Primăria Huedin pentru a se monta în fața instituției un ceas, pe care îl vede doar primarul, subalternii și puțină lume. Deși Primăria Huedin este una dintre cele mai sărace din județul Cluj, primarul Mircea Moroșan a aprobat o avere pe singurul ceas de acest tip din oraș.

Zilele trecute am făcut o solicitare către Primăria Huedin și printre altele am întrebat cât a costat ceasul stradal din fața instituției. Inițial, reprezentanții instituției nu au răspuns acestei întrebări. Vineri dimineața am publicat articolul în care arătam că Primăria Huedin ascunde informații de interes public, respectiv prețul ceasului.

Tot vineri, câteva ore mai târziu, Primăria Huedin ne-a trimis un răspuns referitor la prețul ceasului. Orologiul din fața Primăriei Huedin a costat 43.133,90, adică peste 430 de milioane de lei vechi.

„Ceasul amplasat în zona centrală a orașului Huedin, zonă care face parte din Reabilitarea și Modernizarea Centrului Civic al orașului Huedin -Etapa I – a avut un preț de achiziție de 43.133, 90 lei.
– Amplasarea acestuia sa realizat concomitent cu finalizarea Etapei 1 la Reabilitarea și Modernizarea Centrului Civic al orașului, respectiv în luna iunie 2013.
– Cât privește punerea la dispoziție în format electronic a contractului de achiziție a acestui obiect de inventar, vă comunicăm faptul că acest document va va fi comunicat în timp util și în format electronic în termenul prevăzut de Legea nr. 544/2001 cu respectarea prevederilor legale”, precizează reprezentanții Primăriei Huedin în răspunsul trimis publicației noastre, InfoHuedin.

Ceasul a fost cumpărat de la SC CAPITALIST PRODCOM SRL , comuna Aștileu, județul Bihor.

Citește și …
Primăria Huedin sfidează legea și ascunde informații publice. AVEM DOVADA!

Categories: Local

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*