Microbuz cu 6 persoane la bord, răsturnat la ieșire din Huedin. Două femei, duse la spital

Microbuz cu 6 persoane la bord, răsturnat la ieșire din Huedin. Două femei, duse la spital

Un accident rutier s-a produs marți dimineața, la ieșire din Huedin spre Sălaj. Un microbuz s-a răsturnat într-o curbă, după ce a derapat. Șoferul nu a adaptat viteza la condițiile de drum, arată oamenii legii care au efectuat cercetarea la fața locului. Din cei șase pasageri care erau la bordul mijlocului de transport, două femei au fost rănite și transportate la Spitalul Orășenesc Huedin.

La locul accidentului au ajuns echipajele de prim ajutor, polițiștii și criminaliștii. Cei din urmă au efectuat cercetarea la fața locului.

Carmen Jucan – IPJ Cluj

„În jurul orei 08:15, un bărbat în vârstă de 68 de ani, din județul Sălaj, în timp ce conducea un autovehicul pe DN1 G, la ieșire din Huedin spre Sălaj, ar fi derapat într-o curbă, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, și s-a răsturnat în șanțul de pe marginea drumului. În urma impactului, două femei, pasagere în autovehicul, au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Șoferul autoturismului a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ. În respectivul microbuz erau 5 pasageri și șoferul”, a declarat pentru INFO Huedin purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Cluj, Carmen Jucan.

Ancheta în acest caz continuă, șoferul fiind cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă.

foto: arhivă

Categories: Local

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*