Jandarmii descind la Valea Drăganului

Jandarmii descind la Valea Drăganului

Efective de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca vor asigura măsurile de ordine publică cu ocazia evenimentului cultural artistic MOX (Music Outdoor Experience), eveniment organizat de către Asociatia Beard Brothers, care se va desfăşura în perioada 27-30 iulie, în localitatea Valea Drăganului, comuna Poieni.

Pentru asigurarea unui climat de siguranţă publică şi pentru prevenirea unor fapte antisociale sau de natură penală, jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca vor fi prezenţi în zona unde se vor desfăşura manifestările, la care se preconizează prezenţa unui număr mare de persoane.

Jandarmii se vor afla cu precădere în zonele intens circulate, urmărind identificarea şi monitorizarea persoanelor cu un comportament deviant (cerşetori, hoţi din buzunare etc.) care sunt prezenţe obişnuite în locurile unde se concentrează un public numeros, precum şi monitorizarea şi descurajarea grupurilor de persoane care tulbură ordinea şi liniştea publică.

Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca le recomandă cetăţenilor să acorde o atenţie sporită modului de păstrare şi asigurare a bunurilor şi obiectelor personale (genţi, poşete, etc.) şi a celor de valoare şi să evite conflictele cu persoanele aflate sub influenţa băuturilor alcoolice. În cazul în care sunt victime ale unor fapte antisociale sau observă producerea unor astfel de fapte, cetăţenii se pot adresa direct jandarmilor aflaţi în dispozitivele de ordine publică sau pot solicita sprijin la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.

Categories: Zonal

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*