FOTO/VIDEO – Zona Huedinului, măturată de vijelia de duminică. Imagini nemaivăzute

FOTO/VIDEO – Zona Huedinului, măturată de vijelia de duminică. Imagini nemaivăzute

În urma furtunii de duminică seara, din județul Cluj, zeci de localități au fost afectate și au fost înregistrate pagube majore. Zona de munte a județului Cluj a fost cea mai afectată. Pagube au fost înregistrate și în Dej și Gherla. Mai jos, galerie foto/video din cele mai afectate zone ale județului Cluj. 

La Huedin, furtuna a făcut prăpăd. Parcul de lângă Casa de nunți a fost pus la pământ aproape în totalitate, arborii fiind rupți de vijelie. De departe, cea mai gravă situație s-a înregistrat la Spitalul Orășenesc Huedin, unde acoperișul, în totalitate, a fost spulberat de vânt. Și în alte zone din Huedin au fost probleme.

La Lunca Vișagului, comuna Poieni, pe o porțiune de zeci de kilometri, arborii au fost rupți și aruncați peste șosea, blocând astfel accesul auto. O ambulanță care trebuia să ajungă la o gravidă a rămas blocată, iar pompierii au curățat peste 20 de kilometri de drum.

Prefectul Clujului, Ioan Cherecheș și Ioan Moldovan, șeful ISU Cluj, s-au deplasat în teren și au făcut o primă evaluare a situației.

FURTUNĂ HUEDIN

FURTUNĂ AGHIREȘU

FURTUNĂ LUNCA VIȘAGULUI

 

 

 

 

 

 

Categories: Local, Zonal

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*