FOTO – Fosta Policlinică Huedin, bătaia de joc a unor medici privați. Autoritățile sunt oarbe

FOTO – Fosta Policlinică Huedin, bătaia de joc a unor medici privați. Autoritățile sunt oarbe

Clădirea în care a funcționat Policlinica Huedin, situată în centrul orașului, s-a transformat într-o urâțenie. Odată cu mutarea Laboratorului de analize la Spitalul Orășenesc Huedin, Primăria Huedin și-a luat mâna de pe imobil. Spațiile au fost închiriate unor medici privați, care le-au amenajat după cum au considerat. În interior nu se vede, dar ce au făcut cu fațada clădirii este o adevărată țigănie și se pare că nimeni nu face nimic, autoritățile locale par a fi oarbe.

Toată zona de munte a județului Cluj știa de Policlinica din Huedin. Vremurile au trecut iar odată cu ele și utilitatea acestei instituții, care a venit precum o mănușă pentru medicii privați. Mare parte din cadrele medicale sunt din Cluj-Napoca, dar au program și cu pacienții din Huedin. Cu prețuri de nimic au închiriat spații în această clădire aflată în stare continuă de degradare, fără vreo investiție, și fiecare medic a ales să-și promoveze afacerea cum a considerat.

Medicii de la anumite cabinete au ales să pună bannere pe pereții clădirii, pentru a fi cât mai vizibil businessul lor.

În loc de un avizier civilizat pus la parterul clădirii, în care să fie specificate etajele, camerele și specialitățile, medicii au agățat bannere odioase pe pereții imobilului, la mai multe geamuri.

Autoritățile locale, se pare, nu sunt deranjate de acest peisaj dezolant, unul care nu face cinste Huedinului.

Citește și …
FOTO – Fosta Policlinică Huedin, bătaia de joc a unor privați? Reprezentanții Primăriei Huedin nu-i deranjează

Categories: Local

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*