Ultimate magazine theme for WordPress.

FOTO – Firma ITAL MODA, bătaie de joc în Poiana Horea de Anul Nou

0 23

O parte din localnicii din localitatea clujeană Poiana Horea, comuna Beliș, au rămas cu gunoiul la porți, în ajun de Anul Nou. S-a întâmplat asta pentru că mașina care adună gunoiul, o singură dată la două săptămâni, nu a ajuns la toate casele. Mai mult, oamenii sunt îndemnați să adune tot gunoiul într-un loc din localitate, pentru ca autospeciala să nu meargă la toate casele.

Deși plătesc taxă de salubritate, nu toți localnicii din Poiana Horea au parte de acest serviciu. Mașina care adună gunoiul nu ajunge la toți. Firma ITAL MODA, care ar trebui să asigure preluarea și transportul deșeurilor menajere din Poiana Horea pare să-și bată joc de oameni.

Gunoiul este preluat o singură dată la două săptămâni, iar reprezentanții firmei ITAL MODA SRL le-au recomandat oamenilor să adune gunoiul într-un singur loc dacă vor să scape de el.

În ajun de Anul Nou, oamenii așteptau să le fie luat gunoiul de la porți, numai că mașina nu a venit la toate casele. Mai norocoși au fost cei care și-au lăsat deșeurile în locul indicat de reprezentanții firmei de salubritate. Și acest loc unde se adună gunoaiele arăta jalnic după plecarea mașinii. Angajații firmei de salubritate au ridicat în mare gunoiul, iar o parte din resturi au rămas în peisajul turistic de munte.

Contractul firmei ITAL MODA cu Primăria Beliș este de 120.000 de lei/an, adică un miliard și două sute de milioane de lei vechi. Din satul Beliș gunoiul este ridicat o singură dată pe săptămână, în timp ce din satele comunei Beliș se ridică de două ori pe lună.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata